Megnyerte a Dunamenti Gálát a PMFC U9

Első alkalommal rendezték meg Budapesten a Dunamenti Gálát, amelyen a PMFC U9-es csapatával együtt összesen 32 hazai és külföldi együttes vett részt. Schneider Bence tanítványai veretlenül, 11-1-es gólkülönbséggel zárták csoportjukat, maguk mögé utasítva a Honvédot, a Jászfényszarut és a Gyulasport alakulatát. 2015-ös korosztályunk a folytatásban sem vett vissza lehengerlő teljesítményéből, hiszen a Kecskemétet 2-0-ra, a Szolnokot 3-1-re, míg az ASI csapatát 1-0-ra múlta felül, utóbbi siker ráadásul a döntőbe jutást jelentette fiataljaink számára. A fináléban a Diósgyőrrel kerültek szembe U9-eseink, akik ellen izgalmas meccsen 3-2-es diadalt arattak. Az aranyérem mellé két egyéni díjat is sikerült bezsebelniük a piros-feketéknek, a torna válogatottjába Szabó Ágostont és Keszler Konrádot választották be.

Az 1. Dunamenti Gálán résztvevő U9-es csapatunk névsora: Várhelyi Tamás, Keszler Konrád, Szabó Ágoston, Németh Bence, Turi Bence, Panek Máté, Németh Kornél, Varga Bence, Kópicz Deján.

Schneider Bence (edző): A gyerekek mindenkinél jobban akarták a győzelmet. Igazi csapatként küzdöttek, aminek a nap végére meg is lett a jutalma. Gratulálok a srácoknak!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram