Az utolsó körben is potyogtak a gólok

Hat korosztályos csapatunknak maradt hátra bajnoki mérkőzése: az U16-osok vereséggel zárták az idényt, a már bajnok U15-ösök döntetlent játszottak, az U13-asok és az U12-esek gólgazdag sikert értek el, a lányoknál pedig egy vereség és egy döntetlen volt a hétvége mérlege. Ezzel egyben véget is ért fiú és női utánpótlásunk számára a 2023/2024-es szezon.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 22. forduló
PMFC – Békéscsaba 1912 Előre 0-3 (0-3)
PMFC: Rubint – Somlai, Handler, Dankó, Jung – Horváth, Neidhardt – Gyulai, Váradi, Gáspár – Vajda. Csereként pályára lépett: Wágner, Végi, Vida, Liber.

– Nagyon rosszul léptünk be a játékba, alábecsültük az ellenfelet, amely a bennmaradásért küzdött. Volt pár játékos, aki fegyelmezetlenül játszottak. A második félidőben már kezdtünk jobban játszani, de nem használtuk ki a lehetőségeinket, így az ellenfél megérdemelten nyert és szerzett három pontot – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 22. forduló
PMFC – KTE LA 1-1 (0-0)
PMFC: Kilvinger – Szinger, Hollósi, Takaró, Csonka – Ungvári – Biszta, Tímár, Kulcsár, Papp – Gyánó. Csereként pályára lépett: Tóth, Horváth, Gál-Kézi, Fehérvári, Faludi, Redzic.

– A gyerekeken érezhető volt az év végi fáradtság. Sok hiba és lassú döntések jellemezték játékunkat. Összességében gratulálok az idei év teljesítményéhez a gyerekeknek, büszke vagyok rájuk – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 28. forduló
PMFC – Budaörs 6-4
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (3., 18., 45.), Nóránt Máté (31.), Juhász Levente (43., 50.)
PMFC: Bohner – Nóránt, Csiszár – Kocsis, Kincses, Csőke – Juhász, Lauer, Dózsa. Csereként pályára lépett: Molnár.

– Az első játékrészben kimondottan gyengén játszottunk, rá se lehetett ismerni jó pár játékosra. A második játékrészben feljavultunk, akkor már azokat a dolgokat láttam vissza a pályán, amit szerettem volna. Meg is lett az eredménye, gratulálok a srácoknak az egész szezonbeli teljesítményükhöz – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 28. forduló
PMFC – Budaörs 8-5
Pécsi gólszerző: Asztalos Gergely (9.), Hajdú Attila (11., 48., 72.), Ács Zálan (24.,27.), Szakály Ádám (67.), Szabó Flórián (79.)
PMFC: Veréb – Molnár, Gulyás – Ács, Bátori, Szabó F. – Asztalos, Hajdú, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Szakály, Vékony.

– Nagyon szép idényzárón vagyunk túl. Látványos és eredményes focit láttunk a fiúktól, akiknek köszönöm az egész éves munkát és hozzáállást. Nagy öröm volt velük dolgozni – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, Alsóház, 6. forduló
St. Mihály FC – PMFC 5-4 (3-1)
Pécsi gólszerző: Kőmíves Amira (10., 55.), Lövei Kitti (51.), Turi Bori (52.)
PMFC: Balogh – Marton, Dóka, Orsós, Kis, Papp – Lövei, Kőmíves, Máté, Légrádi – Turi. Csereként pályára lépett: Dóra, Kiss, Braun.

– Az első félidőben lélektelenül, minden szempontból értékelhetetlenül játszottunk. Teljesen megérdemelten szenvedtünk vereséget. Gratulálok a Szegednek a győzelemhez! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, Felsőház, 6. forduló
PMFC – FTC 2-2 (2-0)
Pécsi gólszerző: Andrele Mirella (15.), Troll Viktória (38.)
PMFC: Hollósi – Szabó R., Troll, Kiss, Sörös, Tóth, Andrele, Varró, Hadju, Szabó L., Pintér. Csereként pályára lépett: Székely, Fuchs, Péter, Horváth, Szögi, Müller.

– A bajnokság utolsó fordulójában, ami egyben búcsúmeccsem is volt, a lányok a szezon legjobb játékával rukkoltak elő. Végig vezettünk a mérkőzésen, helyzeteket dolgoztunk ki, szép gólokat szereztünk és megérdemelten nyertünk volna, ha az utolsó percben a játékvezető nem rontja el az egész éves munkánkat. Mindkét csapat megérdemelte azt, hogy a PMFC Stadionban sok néző előtt egy parázs jó meccset játszhasson. Gratulálunk a Fradinak a bajnoki címhez, a csapatomnak pedig a bronzéremhez. Nálam ők az elsők, az alapján, amit ebben az évben véghez vittek. Mindenkinek azt kívánom, hogy vigyék nagyon sokra a pályafutásukat – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram