PMFC-s fiatalok, irány az Eb!

Három utánpótláskorú tehetségünk Csoboth Kevin felajánlásának köszönhetően Stuttgartban drukkolhat a skótok ellen a válogatottnak!

Nem felejtette el, hogy honnan indult Csoboth Kevin. A pécsi születésű és korábbi sajátnevelésű, jelenleg klubszinten a hazai élvanalban szereplő Újpest FC-t erősítő magyar válogatott támadó ugyanis példaértékű gesztust tett azzal, hogy felajánlott hat belépőjegyet a Skócia-Magyarország Európa-bajnoki csoportmeccsre, mégpedig egykori nevelőegyesületében, a PMFC-ben futballozó három utánpótláskorú tehetségünk és hozzátartozóik részére.

Klubunk a kiválasztás szempontjai között figyelembe vette a pályán nyújtott egész éves teljesítményt és az emberi tulajdonságokat is. Mindezek fényében az U16-os bajnokság gólkirálya, Váradi Márton mellett az U15-ösök mezőnyében a legtöbb találatot szerző Gyánó Marcell, valamint az U13-as korosztályban remeklő Kincses Dorián kapták a Csoboth Kevin által felajánlott jegyeket, akik ennek köszönhetően Stuttgartban szurkolhatnak majd a június 23-án esedékes skót-magyar Eb-csoportmeccsen!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram