Mindkét félidőben bevettük a Graz kapuját

U17-es labdarúgócsapatunk a nyári szünetet megelőzően az osztrák SK Sturm Graz korosztályos alakulatának vendégeként lépett pályára. A barátságos összecsapáson kezdetben a házigazdák akarata érvényesült, ellenben Jásper Péter tanítványai pár perc után érezhetően ritmust váltottak és egy nagyon jó első félidőt produkáltak. A mieink nem csak uralták az első játékrészt, hanem egy jól végrehajtott szöglet után a vezetést is megszerezték. A folytatásban a grazi együttes dominált, ám U17-eseink nemcsak, hogy visszaverték az osztrák rohamokat, hanem a hajrában ismét betaláltva beállították a PMFC 0-2-es győzelmét.

U17-es barátságos mérkőzés, Graz
SK Sturm Graz – PMFC 0-2 (0-1)
Gólszerzőink: Francizi, Jásper

PMFC: Supák – Kósa, Francizi, Nagy, Kaszás – Matija, Jásper – Hideg, Lasancz, Balogh – Jarmeczky. Csereként pályára lépett: Holenka, Lévai, Gondos, Vinkovic.

– Nagyon hasznos meccset játszottunk, amely során a srácok ízelítőt kaptak az osztrák elit akadémiai bajnokságban szereplő csapattól. Boldog vagyok, hogy sikerrel vettük a nemzetközi szintet. Köszünjük a vendéglátását, remélem, még sok ilyen összecsapás vár ránk. A Sturm Graz elleni találkozó egyúttal nagyszerű szezonzáró volt, most pedig következhet a megérdemelt pihenő. Minden játékosomnak és a stábtagnak kellemes feltöltődést kívánok – nyilatkozta Jásper Péter, a PMFC U17-es labdarúgócsapatának edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram