Németh Zsolt veszi át női csapatunkat

Hétvégén elkezdi a felkészülést a Simple Női Liga I 2024/2025-ös szezonjára a PMFC.

Július 6-án nekilát hét hetes felkészülési időszakának a PMFC felnőtt női labdarúgócsapata, amely az előző idényben újonc létére veretlenül vívta ki az élvonalbeli tagságát. Időközben eldőlt, hogy az augusztus 24-25-ei hétvégén rajtoló Simple Női Liga NB I 2024/25-ös szezonjának együttesünk Németh Zsolt irányításával vág neki. Bolboaca Augustin, korábbi bajnokcsapatunk leköszönő trénere szakmai tapasztalataival a jövőben is segíti a háttérből felnőtt csapatunk munkáját, akadémiai feladatai ellátása mellett.

– Nagy megtiszteltetésként ért, hogy a női NB I-es labdarúgócsapatot irányíthatom. Arató Zsombort és Bolboaca Augustint is jól ismerem, korábban dolgoztunk együtt, ebből kifolyólag hiszem, hogy zökkenőmentes és sikeres lesz a közös munka – kezdte székfoglalóját Németh Zsolt. – Célunk, hogy fiatal játékosaink a PMFC filozófiáját továbbra is szem előtt tartva fejlődjenek. Emellett szeretnénk, hogy a megerősített csapat minél előbb felvegye a ritmust az NB I-ben. Sok feladat vár ránk, ám bízom az eredményes felkészülésben.

Mint ismert, az 56 esztendős pécsi születésű Németh Zsolt 2019 nyara óta dolgozik a PMFC-nél. Az elmúlt öt évben a fiú U19-es gárda irányításával párhuzamosan asszisztens edzőként segítette az NB III-as férfi alakulatot, huzamosabb időn keresztül az NB II-es csapat szakmai stábjában is fontos szerepet töltött be, eközben pedig megbízott edzőként is minden tőle lelhetőt megtett a piros-feketékért. Sokat tapasztalt szakemberünk új megbízatásához, vagyis a PMFC női labdarúgócsapatának vezetéséhez ezúton is sok sikert kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram