Sokoldalú középpályást igazoltunk

A 27 éves Fejős Áron több poszton is bevethető, a középpályán szinte mindenhol kamatoztatni tudja játéktudását.

Klubunk mindenben megállapodott Fejős Áronnal, aki az újjáalakuló NB III-as labdarúgócsapatunk sorrendben negyedik nyári erősítése. A 27 esztendős, több poszton bevethető középpályás a vajdasági Zentán látta meg a napvilágot és szülővárosában kezdte pályafutását, majd két éven keresztül Kaposváron játszott, ahol hamar bemutatkozott a felnőttek között. Később megfordult több osztályban, így a Dunaújváros, a Szeged, a Budaörs, a Szekszárd, valamint a Paks csapatában is.

A korábbi utánpótlás-válogatott a tolnaiaknál 12 élvonalbeli bajnokin jutott szóhoz, 2021-ben aztán búcsút intett a zöld-fehéreknek és a szerb másodosztályú FK Tisza alakulatában folytatta karrierjét. Magyarországra visszatérve az NB II-es Aqvital FC Csákvárhoz igazolt. A bakonyiak színeiben az elmúlt két idény során összesen 51 másodosztályú bajnoki találkozón lépett pályára, ezalatt a középpálya szinte minden pontját már bizonyító rutinos játékos 5 gólt jegyzett.

Fejős Áron a negyedik nyári igazolása a PMFC-nek. Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Az előttünk álló szezon során szeretnék pécsi színekben minél több gól szerezni és gólpasszokkal segíteni, illetve azon leszek, hogy mihamarabb szép sikereket okozzunk a szurkolóknak. Tisztában vagyok azzal, hogy jelenleg a csapat építése zajlik, éppen ezért türelmesnek és alázatosnak kell lennünk, ugyanakkor játékosként a maximumra törekszem – tette hozzá újdonsült középpályásunk, aki a hétközi PTE-PEAC elleni edzőmeccsen megszerezte első gólját a PMFC színeiben.

Fejős Áront szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Fejős Áron
Születési idő: 1997.04.17.
Születési hely: Zenta (Szerbia)
Nemzetiség: magyar
Poszt: középpályás
Magasság: 174 cm
Testsúly: 69 kg
Előző klubja: Aqvital FC Csákvár

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram