Tapasztalt hátvéd érkezett

A PMFC harmadik nyári erősítése az élvonalbeli múlttal is rendelkező, baloldalon bevethető Bor Dávid.

Örömmel jelentjük be, hogy Hegedűs Márk és Tóth Zoltán után ismét egy baranyai kötődéssel bíró labdarúgót köszönthetünk a PMFC-ben, ugyanis klubunk színeiben folytatja pályafutását Bor Dávid. A 29 esztendős, posztját tekintve balhátvéd, de a középpálya baloldalán egyaránt bevethető budapesti születésű játékos 2014. június 1-jén a Paks színeiben a Ferencváros ellen mutatkozott be a magyar élvonalban. Az atomvárosiak kölcsönjátékosaként később szerepelt a másodosztályú Balmazújvárosban, Dorogon, majd megfordult Sopronban és Soroksáron is.

2020 nyarán végleg távozott Paksról, majd másfél évet a román másodosztályú FK Csíkszeredában játszott. Erdélyből visszatérve Békéscsabára igazolt, ahol egy évet töltött el, legutóbbi másfél szezonjában pedig a Kozármisleny játékosaként kamatoztatta rutinját. Bor Dávid eddigi pályafutása során összesen 120 alkalommal lépett pályára a másodosztályban, akivel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy azon kevés labdarúgók közé tartozik, aki a megyei másodosztálytól kezdve az élvonalig minden bajnoki osztályban szerzett már gólt Magyarországon.

Bor Dávid a PMFC harmadik nyári erősítése

 

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy magamra ölthetem a PMFC mezét. Számomra a sikereshez elengedhetetlen a megfelelő mentalitás és a közösség összetartó ereje, amiben Aczél Zoltán személye sokat nyom a latban, hiszen remekül képes egyben tartani az öltözőt, emellett pedig az általa képviselt szervezettség, illetve a támadószellemű játék is nagyon imponáló. Azon leszek, hogy a pályán és azon kívül is minél inkább hozzátudjak járulni a csapat eredményességéhez – mondta a pmfc.hu-nak 29 esztendős védőnk, aki szabadon igazolható játékosként csatlakozott a PMFC-hez.

Bor Dávidot szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Bor Dávid
Születési idő: 1994.12.10.
Születési hely: Budapest
Nemzetiség: magyar
Poszt: hátvéd
Magasság: 189 cm
Testsúly: 85 kg
Előző klubja: HR-Rent Kozármisleny

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram