Megvan az NB III-as csoportbeosztás

A tervezet alapján csapatunk a Dél-Nyugati csoportban kapott helyet és jelen állás szerint itthon kezdünk.

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az NB III-as bajnokság csoportbeosztásának tervezetét. A versenykiírás alapján a 2024/2025-ös idényben is területi alapon, négy csoportban zajlanak majd a harmadosztályú küzdelmek. A PMFC az előzetes várakozásoknak megfelelően a Dél-Nyugati csoportba kapott besorolást.

Ellenfeleink kilétéről is lehullott a lepel, így vetélytársaink a Kaposvári Rákóczi FC, a BFC Siófok, az FC Nagykanizsa, a PTE-PEAC, a Szekszárdi UFC, a Majosi SE, a Dunaharaszti MTK, az Iváncsa KSE, a Paksi FC II., az MTK Budapest II., az FTC II., a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, az FC Főnix, a Bonyhádi VLC, illetve az FC Dunaföldvár lesznek.

A 16 csapatos pontvadászat a versenykiírás szerint 2024. július 28-án, vasárnap kezdődik és 2025. május 25-én, szintén vasárnap fejeződik be. Ezt követően az osztályozó mérkőzések 2025. június első két vasárnapján, 1-jén és 8-án kerülnek megrendezésre, mégpedig sorsolás útján a négy harmadosztályú csoport bajnokcsapatai között.

A csoportbeosztás mellett a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az 1-3. forduló tervezetét, mely alapján a PMFC itthon kezdheti az NB III-as küzdelmeket, mégpedig július 28-án a FC Dunaföldvár ellen. Ezt követően augusztus 7-én a Szekszárdi UFC-hez, majd pedig augusztus 11-én a székesfehérvári FC Főnixhez látogatunk.

*A teljes menetrendről és a pontos kezdési időpontokról a továbbiakban születik határozat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram