Ismét a pécsi védelmet erősíti

A következő szezonban újra a PMFC csapatában játszik régi-új védőnk, Németh Márk.

Újra egy régi ismerőst köszönthetünk a PMFC NB III-as labdarúgócsapatában: több korábbi futballistánk mellett ugyanis visszatért Németh Márk is, aki közel három esztendő után csatlakozik megint a piros-feketékhez. Amint arra szurkolóink is jól emlékezhetnek, a 27 éves bal oldali védő legutóbb 2019 és 2021 között erősítette csapatunkat. Alapembere volt a harmadosztályból feljutó gárdánknak, majd pedig szerepelt az NB II-ben is, végül összesen 40 bajnokin, illetve 6 kupameccsen húzhatta magára klubunk mezét, és ezalatt 4 gólt jegyzett

Németh Márk 1996. szeptember 30-án született Budapesten, majd családjával Győrbe költözött és az ETO akadémiáján kezdte el a labdarúgást. A zöld-fehéreknél közel tíz évet játszott, ezalatt végigjárta az utánpótlást, másfél szezonon keresztül szerepelt a tartalék csapatban és 18 esztendősen a DVSC ellen bemutatkozott a Rába-partiak NB I-es együttesében is. A remek felépítésű védő megfordult a másodosztályú Mosonmagyaróvárban, illetve a PMFC mellett két hosszabb etapban volt Szentlőrincen, ahol 80 NB III-as és 23 NB II-es találkozón lépett pályára.

Németh Márk a PMFC nyolcadik nyári igazolása

– Jó érzéssel töltött el, amikor megkeresett a klub. Örülök, hogy visszatérhettem Pécsre, hiszen a korábbi években már volt részem hozzásegíteni a csapatot a sikerekhez. Szeretném újra minél többször átélni a győzelem pillanatát a Stadion utcában és idegenben egyaránt. Azon leszek, hogy sok időt töltsek a pályán, amely során jó teljesítményt akarok nyújtani mind védekezésben, mind támadásban, illetve gólpasszok mellett gólokat is szeretnék lőni – tekintett előre rutinos védőnk, aki sorrendben a PMFC nyolcadik nyári igazolása.

Németh Márkot szeretettel köszöntjük ismét Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Németh Márk
Születési idő: 1996.09.30.
Születési hely: Budapest
Nemzetiség: magyar
Poszt: hátvéd
Magasság: 186 cm
Testsúly: 83 kg
Előző klubja: Szentlőrinc

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram