Újabb visszatérőnk: Füredi Szabolcs

A 30 esztendős hátvéd eddigi pályafutása során 213 NB III-as és 53 NB II-es találkozón szerepelt.

Klubunk megállapodott egykori védőnkkel, Füredi Szabolccsal, akit egyúttal kilencedik nyári igazolásunkként mutathatunk be. Az 1994. június 17-én, Orosházán napvilágot látó hátvéd szülővárosában kezdte utánpótlás pályafutását, majd megfordult Békéscsabán, ahonnan Orosházára visszatérve 19 évesen mutatkozott be a felnőttek között. A békési együttes megszűnését követően 2015-től Szentlőrincre igazolt, ahol két idényt húzott le. 2017 nyarától viszont a PMFC játékosaként futott ki a gyepre, 16 NB III-as meccsen 1 alkalommal iratkozott fel a góllövőlistára.

2019-ben – egy rövid hódmezővásárhelyi és nagyszénási kitérő után – Kozármislenybe igazolt, a kék-fehéreket pedig egészen idén nyárig, öt és fél szezonon keresztül erősítette. Ezalatt többek között csapatkapitányként NB III-as bajnoki címig vezette egykori gárdáját, míg az előző idényben az másodosztály 5. helyén végzett a mislenyeikkel. A 30 esztendős Füredi Szabolcs eddigi karrierje során összesen 213 NB III-as és 53 NB II-es találkozón szerepelt, míg tapasztalt védőjátékával és nem mellékesen gólérzékenységével a jövőben újjáalakuló gárdánkat segítheti.

Kilencedik nyári igazolásunk, Füredi Szabolcs

– Örülök, hogy újra a Pécs játékosa lehetek. Több ismerős mellett Aczél Zoltánnal is dolgoztam már együtt. Tudja, hogy mire vagyok képes a pályán, amiatt is gyorsan döntöttem a közös folytatást illetően. A korábbi évek alatt megismertem, hogy milyen elképzelése van a játékot illetően, ebben pedig fontos szerepe van a stabil védelemnek is. Azon leszek, hogy rutinomból adódóan segítsem a csapatot. Bízom benne, hogy minden láncszem a helyére kerül, és szép eredményeket érünk el a bajnoki küzdelem során – tette hozzá 30 éves védőnk.

Füredi Szabolcsot szeretettel köszöntjük újra Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Füredi Szabolcs
Születési idő: 1994.06.17.
Születési hely: Orosháza
Nemzetiség: magyar
Poszt: hátvéd
Magasság: 194 cm
Testsúly: 84 kg
Előző klubja: HR-Rent Kozármisleny

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram