Indul a bérletértékesítés!

Július 23-án 8:00 órától lehet személyesen megvásárolni a teljes szezonra szóló PMFC-bérletet.

Keddtől megkezdjük az NB III Dél-Nyugati csoportjában induló csapatunk 2024/2025-ös szezonjára szóló bérleteinek árusítását. A legfontosabb hír, hogy több, mint 30%-kal csökkentettük a szurkolói bérlet árát, így csupán 10.000 forintért lehet beszerezni az összes hazai mérkőzésünkre érvényes szezonbérletet, ami legalább 15 találkozót jelent a bajnokság során.

Szurkolóink az előző évekhez hasonlóan ezúttal is az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont (7634 Pécs, Kovácstelepi Sportpálya 1.) emeleti pénztárában vásárolhatják meg személyesen a bérletüket. Nyitva tartás: kedden, szerdán és csütörtökön 8:00-tól 16:30-ig, pénteken 8:00-13:00 óra között. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Akárcsak korábban, ebben a szezonban a 14 éven aluliak és a 65 év felettiek szintúgy kiválthatják a hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendő regisztrációs bérletet, amely egyszeri 2000 forintba kerül. A hazai rendezésű NB III-as és MOL Magyar Kupa mérkőzésekre való bejutást biztosító plasztikkártyák sorszámmal és névvel ellátottak, azonban nincsenek székhez kötve.

Első hazai bajnokink az új idényben július 27-én, szombaton 17:30-kor kezdődik az FC Dunaföldvár ellen. Nem kell tehát már sokat várni a szezonnyitóra, azonban bőven van még idő beszerezni az új bérleteket is, amire nem csak hétköznap, hanem a meccsnapon 16:30-tól is lehetőség, de szombaton már csak a Stadion utcai klubház bejáratánál zajlik majd a bérletárusítás!

Bérletáraink a 2024/25-ös szezonban:

Szurkolói bérlet:
Ár: 10 000 Ft
Érvényes a PMFC összes hazai NB III-as bajnoki és kupamérkőzésére a 2024/25-ös szezonban a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Regisztrációs bérlet:
Ár: 2000 Ft
Érvényes a 14 éves kor alattiak és a 65 éves kor felettiek számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2024/25-ös szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Tiszteletbérlet:
Ár: Ingyenes
Érvényes korábbi labdarúgóink számára a PMFC összes hazai NB III-as bajnoki és kupamérkőzésére a 2024/25-ös szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, az állóhelyi B-középbe, vagy a déli álló szektorba.

Jegyáraink a 2024/25-ös szezonban:

(A PMFC – FC Dunaföldvár bajnoki mérkőzésre nem lesz elővételes jegyárusítás, a belépőket ezúttal majd csak közvetlenül a meccs előtt lehet megvásárolni július 27-én, 16:30-tól a PMFC Stadion jegypénztáraiban.)

Hazai belépőjegy:
Ár: 1000 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):
Ár: Ingyenes
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Vendégjegy:
Ár: 1000 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli állóhelyi vendégszektorba.

Szurkoljunk együtt újra! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram