Preklet Csaba visszatért a PMFC-be!

A 33 esztendős rutinos hátvéd két év után újra piros-fekete színekben folytatja pályafutását.

NB III-as labdarúgócsapatunk tizenegyedik nyári érkezőjeként üdvözölhetjük Preklet Csabát, aki korábban 2020 és 2022 között a pécsi védelem alapembereként 57 másodosztályú találkozón lépett már pályára a PMFC színeiben. A hátvéd ezalatt ráadásul öt gólt szerzett a bajnokságban, amiből kettő találata nagyon fontos és értékes győzelmet jelentett a piros-feketék számára.

A 33 esztendős, rutinos játékos egykori mecsekaljai időszakát megelőzően Kecskeméten, Egerben, Zalaegerszegen és a Vasas színeiben is játszott az NB I-ben, de erősítette a másodosztályú Cegléd, a Tiszakécske, a Dorog, illetve a harmadosztályú III. Kerület védelmét, míg a tapasztalt hátvéd legutóbb a román második vonalba feljutó nagyváradi FC Bihor gárdájában szerepelt.

Preklet Csaba a PMFC tizenegyedik nyári igazolása. Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Eddigi pályafutásom során több klubban volt már lehetőségem játszani, de őszintén mondhatom, hogy sehol sem éreztem magam olyan jól, mint Pécsett, emiatt is örülök, hogy visszatérhetek. Nemsokára indul a bajnokság, amiből igyekszünk kihozni a legtöbbet. Bízom benne, hogy szép sikereket érünk majd el szezon során – osztotta meg gondolatait régi-új védőnk.

Preklet Csabát szeretettel köszöntjük ismét Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Preklet Csaba
Születési idő: 1991.04.25.
Születési hely: Kapuvár
Nemzetiség: magyar
Poszt: hátvéd
Magasság: 185 cm
Testsúly: 78 kg
Előző klubja: FC Bihor Oradea

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram