Korosztályos válogatott játékos érkezett

Lengyel Noel személyében tehetséges, 17 esztendős hátvéd csatlakozott a PMFC keretéhez.

Tizenkettedik nyári igazolásunk az életkorából fakadóan a ”fiatalszabályos” Lengyel Noel, aki Kozármislenyből érkezik kölcsönbe NB III-as labdarúgócsapatunkhoz. Az U15-ös, U16-os, U17-es, legutóbb pedig az U18-as válogatottban is szereplő, 2006-os születésű tehetséges védő előbb Dunaújvárosban, majd Baracson sajátította el a futball alapjait.

Később Székesfehérváron pallérozódott, a Főnixnél végigjárta a korosztályos ranglétrát és szerepelt a megye I-es csapatban. A hátvédet tavaly nyáron a ZTE igazolta le, rátermettségét az előző idényben 27 bajnokin bizonyította a kék-fehérek NB III-as gárdájában. A megállapodás értelmében Lengyel Noel a Kozármislenyt érintve kölcsönben folytatja a PMFC-nél a 2024/25-ös szezonban.

– Örülök, hogy egy ilyen jó közösségbe kerültem. Nagyon segítőkészek a csapattársak, ami megkönnyíti a beilleszkedést. Igyekszem a legjobbamat nyújtani, hogy a segítsem az együttest. Mindent megteszek azért, hogy egyre több játéklehetőséghez jussak klub és válogatott szinten egyaránt – nyilatkozta honapunknak újonnan csatlakozó ifjú hátvédünk.

Lengyel Noelt szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Lengyel Noel
Születési idő: 2006.11.13.
Születési hely: Budapest
Nemzetiség: magyar
Poszt: hátvéd
Magasság: 180 cm
Testsúly: 68 kg
Előző klubja: HR-Rent Kozármisleny

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram