Garami Józsefet volt játékosai is köszöntötték

A napokban 85. születésnapját ünneplő Garami Józsefet a róla elnevezett TOCA Utánpótlás Labdarúgó Képző Központban köszöntötték.

Augusztus 9-én töltötte be 85. életévét Garami József, egykori legendás mesteredzőnk, akit a hagyományokhoz híven idén is a róla elnevezett TOCA Utánpótlás Labdarúgó Képző Központban köszöntettek. A vidám hangulatú vacsoraesten a házigazda Boday Ferenc, illetve a PMFC elöljárói és a felnőtt csapat stábtagjai, köztük Aczél Zoltán mellett olyan korábbi ikonok is megjelentek, mint Braun Károly, Csoboth Róbert, Toma Árpád, Turi Zsolt, Megyeri Károly, Udvardi Zoltán, Lőrincz Sándor, Nagy Imre, Lutz Jakab és Udvardi Zoltán, valamint az MLSZ képviseletében Dunai Antal, olimpiai bajnok labdarúgó, továbbá a közelmúltban szintén születésnapját ünneplő Rónai István.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Az összejövetel során a résztvevők felidézték Garami József edzői pályafutásának legemlékezetesebb sikereit, többek között a piros-feketékkel az 1985/86-os idényben elért bajnoki ezüstérmet, az 1990-ben megnyert Magyar Népköztársaság Kupát, vagy éppen az FTC-vel és az MTK-val szerzett bajnoki címeket, de szóba került szövetségi kapitányi tevékenysége is. Az anekdotázásokon túl, majd a vacsorára felszolgált – kívül ropogós, belül omlós – malacsült elfogyasztását követően egy külön az erre az alkalomra készített, PMSC címerrel borított tortával is meglepték a Mestert, aki fia és unokája körében a rá jellemző fáradhatatlan lendülettel fújta el a 85-ös számot formázó gyertyát.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram