A hétvégén már beindul a nagyüzem

Heti program – Férfi együttesünk kétszer is pályára lép a bajnokságban, a hölgyek Szegedre látogatnak, és rajtol az utánpótlás is.

Somogysárdi kupameccsét (1-9) követően ismét a bajnokságban folytathatja szereplését NB III-as labdarúgócsapatunk, amely a héten ráadásul kétszer is pályára lép. Aczél Zoltán trenírozta gárdánk kedden 17:30-tól a Paksi FC II. otthonában játszik a Dél-Nyugati csoport 5. körében, vasárnap 16:00 órakor pedig a Dunaharaszti MTK-t fogadjuk a harmadosztály 6. játéknapján.

Női NB I-es labdarúgócsapatunk a Szekszárd elleni (0-0) hazai nyitány alkalmával megszerezte első pontját az élvonalban, míg Németh Zsolt tanítványaira ezen a hétvégén idegenbeli megmérettetés vár. A Simple Női Liga 2024/2025-ös kiírásának 2. fordulójában a PMFC a Kész St. Mihály-Szeged vendége lesz augusztus 31-én, szombaton 17:00 órától a Vasutas SE Sporttelepen.

Utánpótlásunk számára most hétvégén indul a bajnokság. Női akadémiai korosztályaink vasárnap a DVTK-vel ütköznek meg, a legidősebbek idegenben, a fiatalabbak itthon találkoznak a miskolciakkal. A fiúk közül az U19-esek az Ikarust, az U17-esek az Zalaegerszeget, az U15-ösök a Kelent, az U14-esek a Paksot fogadják, ellenben az U16-osok Győrbe, az U13-asok és az U12-esek Óbudára utaznak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram