Első győzelmüket aratták a hölgyek

Szeznbeli első sikerét aratta női NB I-es labdarúgócsapatunk, amely remek játékkal 3-0-ra nyert Szegeden.

A Szekszárd elleni 0-0-s hazai idénynyitó után Németh Zsolt vezette női NB I-es labdarúgócsapatunk a Simple Női Liga 2. fordulójában Szegedre látogatott, ahol a piros-feketék remek teljesítményt nyújtva megszerezték szezonbeli első győzelmüket. Az SZVSE-pályán megrendezett összecsapás 34. percében Égi harcolt ki egy büntetőt, amit Belaya értékesített, előnyhöz juttatva a PMFC-t.

A fordulást követően belarusz válogatott középpályásunk duplázni tudott, ugyanis a 74. minutumban a Turi ellen megítélt tizenegyesnél sem hibázott. A három pont sorsát végül a 92. percben döntötte el gárdánk, ekkor egy jobb oldali beadást a nem sokkal korábban csereként beálló Kövesdi pörgetett a szegediek jobb alsójába, beállítva a 3-0-s végeredményt.

Németh Zsolt: ”Nagyon sokat tettünk szezonbeli első győzelmünkért. A lányok a mérkőzés során végig maximálisan betartották a taktikai utasításokat, ráadásul lelkesen és szenvedélyesen játszva szerezték meg a három pontot a Szeged ellen. Büszke vagyok a játékosaimra, szerényen dolgozunk tovább és megteszünk mindent annak érdekében, hogy újonc csapatként elérjük a céljainkat.”

Simple Női Liga NB I., 2. forduló
KÉSZ-St. Mihály-Szeged – PMFC 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Belaya (36., 74. – mindkettőt büntetőből), Kövesdi (92.).

KÉSZ-St. Mihály-Szeged: Krstovic (Aradi, 45+5.) – Marjanovic, Kránicz, Sajti (Ónodi, 46.), Futaki – Balázs (Simonovic, 46.), Malesevic, Koszo – Petrovic (Horváth L., 46.), Sovány, Nagy L. (Farkas N.. 76.). Vezetőedző: Hadár Attila.

PMFC: Bednar – Bódis, Bolboaca, Bocz, Rituper – Kiss, Vasile, Belaya (Balogh R., 90.) – Égi (Turi, 57.), Spiel (Máté N., 76.), Farkas J. (Kövesdi D., 90.) Edző: Németh Zsolt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram