Hétvégi utánpótlás-eredmények

Zsinórban második bajnoki győzelmét aratta U19-es csapatunk, amely áldozatául ezúttal a DEAC esett. Az U17-esek gólnélküli döntetlent játszottak a Szolnokkal, az U16-osok ellenben szoros meccsen kaptak ki 1-0-ra Diósgyőrben. U15-ös együttesünk hátrányból felállva 2-2-re végzett a Kecskemét ellen, az U14-esek pedig 2-1-re legyőzték a Zalaegerszeget. Az U13-asok és az U12-esek felemásan szerepeltek, előbbiek 2-1-re nyerni tudtak Kaposváron, a fiatalabbak viszont 4-1-re alulmaradtak a Rákóczi vendégeként. Női akadémiánk korosztályai közül egyik akadémiai csapatunknak sem sikerült pontot szereznie az Illés-Akadémiával szemben, ugyanakkor a leány U14-esek alaposan megszórták a PVSK-t. Hétvégi utánpótlás eredmények és jegyzőkönyvek:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 3. forduló
PMFC – DEAC 3-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Miklós Dániel (15.), Lévai Dávid (36.), Jásper Botond (63.)
PMFC: Kilvinger – Kósa, Francizi, Tóth, Lengyel – Jásper, Morvai – Miklós, Lévai, Balogh – Jarmeczky. Csereként pályára lépett: Kaszás, Gondos, Hideg, Szabó, Hosszú.

– A nagy főlényünk ellenére a mérkőzés végét izgalmassá tettük, de így is teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Tudunk mi ennél sokkal jobban játszani, amihez több jó egyéni teljesítményre lesz szükségünk. A győzelmet, a felkészülés során megsérülő Mohácsi Gerinek ajánljuk, akinek mielőbbi visszatérést kívánunk! – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 3. forduló
PMFC – Szolnoki MÁV UP FC 0-0
PMFC: Wágner – Jung, Dankó, Horváth, Gojkovics – Élő, Vida – Gyulay, Vajda, Liber – Poór. Csereként pályára lépett: Handler, Lóth, Somlai

– Egyenlő erők küzdelméből a kapuk alig forogtak veszélyben, így a játék képe alapján reális az eredmény – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 3. forduló
DVTK – PMFC 1-0 (0-0)
PMFC: Tóth K. – Veréb, Király, Takaró, Csonka – Tóth M. – Biszta, Tímár, Ungvári, Papp – Gyánó. Csereként pályára lépett: Gál-Kézi, Szinger, Kulcsár, Petrov-Trajkov, Redzic

– Ismételten mezőnyfölényben játszottunk a mérkőzés nagy részében, viszont az utolsó passzokba, befejezéseknél rossz döntéseket hoztunk. Bizakodva várom, hogy átforduljon helyzetünk. Gratulálok a DVTK-nak az eredményhez. Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 3. forduló
PMFC – KTE LA 2-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Nimmerfroh Domonkos (72.), Andruskó Adrián (77.)
PMFC: Rittinger – Kitanics, Kiss, Hollósi, Szabó – Kajdon, Pécsek, Kincses – Andruskó, Kucsera, Tóth. Csereként pályára lépett: Bozsó, Erdei, Harcos, Kalmár-Dóla, Nimmerforh.

– Egy fizikálisan erős, nagyon motivált, jó csapattal találkoztunk. A mérkőzés utolsó tíz percét kivéve, szinte mindenben az Ő akaratuk érvényesült. Harcosak, erőszakosak, gyorsak, játék ügyesek voltak, amivel mi nem nagyon tudtunk mit kezdeni. Rengeteg technikai hibával, pontatlanul, párharc gyengén játszottunk, kevésszer tudtunk eljutni ellenfelünk kapujáig. Két gólos előnyre tettek szert, de a mérkőzés utolsó tíz percében megtáltosodtunk, sikerült szépítenünk, amitől ellenfelünk megzavarodott. Ki tudtunk egyenlíteni, és az utolsó percekben akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Gratulálok a fiúknak, hogy nem adták fel még akkor sem, amikor már csak tíz perc volt vissza, és sikerült ledolgozniuk a két gólos hátrányt – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Nyugati-csoport, 3. forduló
PMFC – ZTE FC 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Wéber Balázs (39.), Juhász Levente (75.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Csonka, Győri, Csiszár – Bohner, Kincses, Bátori – Nóránt, Wéber, Juhász. Csereként pályára lépett: Kovács, Marosvölgyi, Szigethi, Majoros.

– Az eső és a csúszós műfű ellenére is kiválóan játszottunk. A játékosaim végig magabiztosan, extra motivációval futballoztak. Jó volt kívülről nézni, ahogy a srácok odatették magukat minden tekintetben a pályán. Ennek nem is lehetett más az eredménye, mint a megérdemelt siker. Maximális gratuláció jár a fiúknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 3. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 1-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Ács Zalán (45.), Gyöngyös Vince (59.)
PMFC: Lauer – Csiba, Gulyás – Ács, Szabó, Szakály – Gyöngyös, Hajdú, Anka. Csereként pályára lépett: Csonka, Asztalos, Varga, Kovács, Simai.

– Nem volt egy könnyű mérkőzés számunkra, ez a Kaposvár csapatát dicséri. Sok ziccert hibáztunk és ez meg is bosszulta magát, így a hazai gárda szerzett vezetést. Ebből a pofonból nehezen álltunk fel főleg úgy, hogy egy kiállítást követően az ellenfél közel 30 percig játszhatott emberelőnyben. A helyzet kihasználásunk miatt csalódót vagyok, de a csapatra büszke vagyok, mert ember hátrányban is megmutatták azt, hogy mennyire tudnak egymásért küzdeni – értékelt Loch Péter, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 3. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 4-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Dóra Tamás (65.)
PMFC: Bíró – Schmidt, Bernáth – Szomor, Koósz, Nagy-Teleki – Ákli, Paál, Paik. Csereként pályára lépett: Hoffmann, Molnár, Jung, Mozolai, Dóra.

– Küzdelmes és tanulságos mérkőzésen vagyunk túl. Öröm volt látni, hogy a gyerekek napról napra törekednek a fejlődés érdekében. Nehéz időjárási körülmények ellenére is nagyon sok olyan dolgot kaptam vissza, amiket tanítunk a srácoknak – értékelt Lóth József, edző.

Leány U19-es bajnokság, 3. forduló
Illés-Akadémia – PMFC 5-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Papp Luca (20.)
PMFC: Szűcs – Forró, Hajdu, Kőmíves, Fekete – Papp, Kauder – Kis, Varró, Sörös – Lövei. Csereként pályára lépett: Stang, Dóra.

– Az eredmény miatt természetesen nem vagyok boldog, amit viszont 70 percig láttam azzal elégedett vagyok. Amit elterveztünk azt megvalósítottuk, bizonyítja ezt, hogy ellenfelünk a szünetben négyet is cserélt. Kár az utolsó 10 percben bekapott három gólért. Akik kevesebbet játszottak eddig bizonyították, hogy lehet rájuk számítani – értékelt Korcsmár István, edző.

Leány U17-es bajnokság, 3. forduló
PMFC – Illés-Akadémia 0-6 (0-0)
PMFC: Balogh – Varró, Kiss, Szabó, Fuchs – Troll, Hajdu, Pintér, Szabó, Anderle – Tóth. Csereként pályára lépett: Marton, Horváth, Péter, Dóra, Hollósi

– Az első félidőben rendkívül szervezetten játszottunk, így el tudtuk tüntetni a fizikális hátrányunkat. A második félidőben a kapott gólok megtörték a lányokat, többen feladták a mérkőzést, ezt a jövőben nem engedhetjük meg magunknak! Gratulálok a Szombathelynek, megérdemelt győzelmet arattak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 3. forduló
PMFC – Illés-Akadémia 0-10 (0-9)
PMFC: Müller – Frezik, Szögi, Minorics, Varga – Orlovics, Rázsics, Söjtöri, Farkas – Puskás, Molnár. Csereként pályára lépett: Biri, Tolnai, Imre, Csík.

– Gratulálunk az ellenfélnek, nagyon szép játékkal vertek meg minket, sajnos az első félidőben nem igazán találtuk a helyünket. A második félidőben mintha kicserélték volna a csapatot, fegyelmezetten és egymást kisegítve tudtunk küzdeni, így a második félidőben egyetlen egy gólt kaptunk, azt is egy büntető védés után, amit Csík jól érzet. Sajnos a kipattanó labdát a támadó gólra váltotta. Hatalmas előrelépés volt az első félidőhöz képest a második félidő – értékelt Kiss Dominik, edző.

Leány U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 2. forduló
PMFC – PVSK 19-0
Pécsi gólszerzők ITT.
PMFC: Csik – Vincze, Horváth, Kubicsek, Molnár, Karfner, Dávid, Tolnai, Pámer. Csereként pályára lépett: Minorics, Rázsics, Puskás, Orlovics, Juhász, Farkas, Szögi.

– A mérkőzés elejétől a végéig mi birtokolták a labdát, az ellenfél ritkán jutott át a térfelünkre. Szép támadásokat vezettünk, sok gólt szereztek a lányok, viszont még a játékunkra jellemző kicsit a kapkodás. A legfontosabb, hogy a lányok ismét boldogan hagyták el a pályát! – értékelt Tallósi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram