Elkezdődött az U7-es és U9-es Bozsik Fesztivál

Nagyszerű időben jó mérkőzéseket játszott a PMFC és a PSN Zrt. közös együttműködésében szereplő leány U7-es és U9-es együttesünk az őszi szezon első Boszik Fesztiválján. A kislányok a fiúk mezőnyében indulva a házigazda PVSK-val, a Misinai Sasokkal, valamint a PEAC csapatával mérkőztek meg a Verseny utcában.

A PMFC-PSN Zrt. leány U7-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Szabó Lili, Csik Mila, Németh Linett, Takács Mia, Aknai Réka.

Vezetőedzői értékelés:

Sallai Patrícia (PMFC-PSN Zrt. – U7): A lányok egész héten izgatottan és fegyelmeztettem készültek a Bozsik Fesztivál nyitófordulójára. Elégedett vagyok a meccseken nyújtott teljesítményükkel. Készülünk tovább és várjuk a következő tornákat.

A PMFC-PSN Zrt. leány U9-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Schneider Imola, Szinder Lotti, Móser Lilla, Panek Boglárka, Sabján Gréti, Kosztolányi Gréti, Szalay Vivien, Ludvig Luca, Mehringer Zoé.

Vezetőedzői értékelés:

Kövesdi Dorina (PMFC-PSN Zrt. – U9): Nagyon várták már a lányok a tornát. Öröm volt látni, ahogy élvezték a játékot. A csapat tornán nyújtott teljesítményével elégedett vagyok, és várjuk a következő megmérettetést.

A Bozsik Fesztivál 1. fordulójának legjobbjai között díjazták Csik Milát (U7) és Panek Boglárkát (U9).

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram