Simple Női Kupa: A Fradit fogadják a hölgyek

Felnőtt női csapatunk szombaton hazai pályán, a tavalyi elődöntős FTC-Telekom ellen kezdi meg kupaszereplését.

Németh Zsolt tanítványai a 4. fordulóban csatlakoznak a Simple Női Kupa jelenleg 16 csapatot mezőnyéhez, a hétvégi párharcok során pedig tovább csökken a létszám, hiszen a tét a legjobb nyolcba kerülés. Újonc csapatunk ellenfele a legutóbb elődöntős FTC-Telekom alakulata lesz, amellyel múlt szombaton már találkoztunk, csak éppen idegenbeli bajnokin mérkőztünk meg a zöld-fehérekkel. A fővárosi összecsapás a hazaiak 2-1-es sikerével zárult, s ezúttal még nehezebb helyzetből várjuk az ütközetet, főképp annak tudatában, hogy csapatunk két kiválósága, Turi Bori és Máté Nóra a leány U17-es válogatottal szerepel Belgiumban, valamint sérülések miatt több kezdőjátékosunkra sem számíthatunk, akiknek helyére akadémiánk fiataljai kerülhetnek be.

– A csapat nagyon jó arcát mutatta a múlt hétvégi mérkőzésen, szervezett játékunkkal helytálltunk a rendkívül erős és több válogatottat is a soraiban tudó Ferencváros otthonában – kezdte Németh Zsolt, női csapatunk edzője. – A Simple Női Kupa mindig egy speciális lelkületű megmérettetés, sajnos két-három kezdőjátékosra ezúttal nem számíthatunk, de vannak olyanok is, akik sérüléssel bajlódnak, emiatt pedig még kérdéses a szerepeltetésük. Ebből kifolyólag keretünkben várhatóan több fiatal akadémista is helyet kap szombaton. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, és tudjuk, hogy a Ferencváros egy rendkívül masszív csapat, keretét tekintve toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből, de hazai közönségünk előtt megpróbálunk elkövetni minden tőlünk telhetőt.

Az október 5-én, szombaton 14:00 órakor kezdődő PMFC – FTC-Telekom kupamérkőzésre a korábbiakhoz hasonlóan a hazai szurkolók a Szigeti út felőli 5-ös, a vendégszurkolók a 7-es pénztárban válthatnak jegyet egységesen 1000 forintért, míg a 14 éven aluliak és a 65 esztendő felüliek ingyenes a belépés. Fontos, hogy a hazai szurkolók az 5-ös, a vendégdrukkerek pedig a 7-es kapu keresztül léphetnek a számukra kijelölt szektorba. A szombaton 13:00-kor nyíló pénztárakban megvásárolhatók a női NB I-es szezonbérletek. A teljes árut 10 000, a regisztrációs bérlet pedig 2000 forintért kínáljuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy a már megváltott szezonbérlet természetesen a bajnokik mellett magában foglalja a kupameccs megtekintését is!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram