Nem csak a pályán bizonyítanak a lányok

Ugyan a leány akadémiai korosztályos bajnokságok a válogatott szünet miatt még egy ideig szünetelnek, növendékeink cseppet sem tétlenkednek, játékosaink a hétközi edzéseken túl jótékonysági és csapatépítő programokon vettek részt. Az U15-ösök például nemrég a közös kikapcsolódást és szórakozást választva moziba mentek, ahol az Agymanók 2-t nézték meg.

Az U17-es lányok öltözőn belüli adománygyűjtést szerveztek, amely során nem kevesebb, mint 60 kg kutyatápot, valamint a téli időszakra gondolva pokrócokat és takarókat adtak át a Misina Állatmenhelynek. Emellett az egyesületnél tett kellemes látogatás során focistáink közelebbről is megismerkedtek az kis és nagytestű állatokkal, valamint a lovak szőrének ápolásába is besegítettek.

A leány U19-esek szintén jó hangulatú csapatösszetartáson vettek részt, csak éppen megmaradva a labda mellett, a TOCA Football Center-Garami József Utánpótlás Labdarúgó Képző Központot választották kikapcsolódásuk helyszínéül, ahol lehetőségünk volt megvillogtatni technikájukat, akár a lábtenisz, vagy a teqball pályán, és természetesen a TOCA-gépek sem maradtak kihasználatlanul.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram