Újoncok találkozója a Stadion utcában

Női csapatunk szombaton a Budapest Honvéd FC-vel méri össze itthon tudását a Simple Női Liga NB I 7. fordulójában.

Az FTC-Telekom elleni kupamérkőzést követően ismét fővárosi ellenféllel mérkőzik meg itthon női NB I-es labdarúgócsapatunkat, amely a Simple Női Liga 7. játéknapján a szintén újonc Budapest Honvéd FC együttesét látja vendégül szombaton 13:00-kor a PMFC Stadionban. A kispestiek hozzánk hasonlóan fölényesen nyerték meg a másodosztály 2023/2024-es kiírását. A vörös-feketék a Keleti-csoportból az élvonalba feljutva sem panaszkodhatnak, hiszen hat forduló alatt hét pontot gyűjtöttek, mindannyiszor hazai pályán voltak eredményesek, ezzel pedig Martin Masaryk alakulata jelenleg a 7. helyen áll a táblázaton.

– Jó csapatnak tartom a kispestiekét, a bajnokságban hétről hétre látszik rajtuk a fejlődés. Keretüket tehetséges fiatalok mellett jó képességekkel megáldott légiósok alkotják – kezdte a Budapest Honvéd FC elleni mérkőzés kapcsán Németh Zsolt, a PMFC női NB I-es labdarúgócsapatának edzője. – Szombati összecsapásunk során végig teljes koncentrációra szükség lesz, hiszen ellenfelünk tudatos játéka agresszív és gyors letámadásokkal párosul, amelyek, ha nem figyelünk oda, komoly veszélyt okozhatnak ránk nézve. Ezúttal sem számítok könnyű összecsapásra, ám bízom benne, hogy hazai pályán eredményesek leszünk.

Az október 12-én, szombaton 13:00 órakor kezdődő PMFC – Budapest Honvéd FC mérkőzésre a korábbiakhoz hasonlóan a hazai szurkolók a Szigeti út felőli 5-ös, a vendégszurkolók a 7-es pénztárban válthatnak jegyet egységesen 1000 forintért, míg a 14 éven aluliak és a 65 esztendő felüliek ingyenes a belépés. Pénztár és kapunyitás egy órával a kezdés előtt. Fontos, hogy a hazai szurkolók a Szigeti út felőli 5-ös, a vendégdrukkerek pedig a 7-es kapu keresztül léphetnek a számukra kijelölt szektorba. A Honvéd elleni mérkőzést élőképes stream formájában közvetítik az MLSZ TV hivatalos YouTube-csatornáján keresztül.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram