Fiúk közt is helyt álltak lányaink

A PMFC-PSN Zrt. leány U7-es és U9-es csapata Bozsik Fesztiválon vett részt, ahol ezúttal sem maradtak el az egyéni díjak bezsebelése.

Múlt vasárnap immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Verseny utcában a Bozsik Fesztivál, amely során a házigazda PVSK alakulata mellett ezúttal további együttesek, így többek között a PTE-PEAC, a Komló Futsal, az Argilus, a Hosszúhetény, MUSE, a Sásd, a Pellérd és a PMFC-PSN Zrt. U7-es és U9-es korosztályú csapatai mérték össze tudásukat egymással a torna folyamán.

Sallai Patrícia értékelése (PMFC-PSN Zrt. – U7): A lányok kellően helytálltak a fiúk mezőnyében, viszont egyénileg és csapatszinten is előfordultak kisebb hibák. Ezeket a sorozat záró fordulójára igyekszünk kiküszöbölni és tovább fejlődni, hiszen amellett, hogy a játékosok kiváló képességekkel rendelkeznek, nagyon szorgalmasak. A különdíjban részesülő lányoknak ezúton is gratulálok.

A PMFC-PSN Zrt. leány U7-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Szabó Lili, Németh Linett, Aknai Réka, Schneider Imola, Takács Mia

Kövesdi Dorina értékelése (PMFC-PSN Zrt. – U9): Színvonalas tornán vehettünk részt. Próbáltuk felvenni a ritmust a fiúk ellen, de számos olyan mérkőzést vívtunk, ahol a testi fölény észrevehető volt, azonban helytálltak a lányok, remek gólokkal, párharcokkal és labdaszerzésekkel kombinálva. Továbbiakban is elszántan dolgozunk és izgatottan várjuk az utolsó őszi fordulót.

A PMFC-PSN Zrt. leány U9-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Rabb Róza, Sabján Gréti, Szinder Lotti, Panek Bogi, Mehringer Zoé, Kosztolányi Gréti, Ludvig Luca, Szalay Vivien, Móser Lilla, Krum-Rozs Lotti. Krisztián Petra (segédedző)

Különdíjban részesültek: Szabó Lili (U7), Németh Linett (U7), Szalay Vivien (U9), Sabján Gréti (U9)

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram