Tudja, milyen legyőzni a Dunaharasztit

Hivatalosan véget ért ugyan az NB III Közép-csoportjának őszi szezonja, de a téli szünet előtt még vár a PMFC-re egy bajnoki mérkőzés, amelyet a tavaszi kiírásból hoztak előre. A közelgő pihenő nem jön jókor a lendületben lévő piros-feketéknek, akik zsinórban négy győzelemnél járnak. Szombaton pedig az ötödiket is begyűjtenék, ehhez azonban a Stadion utcába látogató Dunaharaszti MTK-t kell megverniük.

– Mindenképpen be kell húznunk ezt az utolsó hazai mérkőzést – kezdte Bodor Márkó. – Nincs mese, nincs más variáció, nyerni kell és kész. A Dunaharaszti MTK ellen nagyon szép emlékeim vannak, hála Istennek az én gólommal tudtunk korábban ellenük nyerni. Visszagondolva lehetett volna simább is az a mérkőzés, de ha már azt nem sikerült, akkor majd a most hétvégit szeretnénk zökkenőmenetesen hozni – tette hozzá.

A mecsekaljaiaknál Habobás Gergő távozása és főleg Havasi Dániel sérülése miatt az utóbbi időben leginkább Bodor Márkótól várják a gólokat. A szezonban egyébként öt találatnál járó középpályásból a csatár pozícióba előrelépő focista igyekszik minél jobban megfelelni az elvárásoknak. Az év utolsó összecsapását sikerrel koronázná meg, lehetőség szerint góljainak számát is bővítené.

– Egyáltalán nem nyomja a vállamat a teher az új szerepkör miatt – folytatta. – Bevallom, eleinte azért még szoknom kellett, hogy feljebb tolva játszom, ugyanakkor úgy érzem, megbirkózom ezzel a feladattal is. Az utóbbi fordulókban szerencsére a gólok sem maradtak el. Nyilván ott igyekszem a legjobbamat nyújtani, ahol a szakmai stáb elvárja, de majd meglátjuk, mely poszton számítanak rám a továbbiakban. Addig is a maximumot próbálom kihozni magamból, meg persze gólt is szívesen lőnék még – mondta a 20 esztendős pécsi játékos.

Bodor Márkó egyébként úgy érzi, jól teljesítettek az őszi szezon során. Igaz, voltak hullámvölgyek és olyan mérkőzések, amiket hozniuk kellett volna. Szerinte nincs azonban még veszve semmi, hiszen karnyújtásnyira a dobogó, illetve vissza van még a szezon fele. Előzetesen azt is elmondta, hogy tavasszal minden meccsen oda kell majd tenniük magukat, menniük kell becsülettel, aztán kiderül, hogy miként alakul a feljutásért vívott harc.

Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram