Válts bérletet a női NB I-es szezonra!

Jegy- és bérletinformációk a Simple Női Liga NB I 2024/2025-ös szezonjára.

Női labdarúgócsapatunk nemrég veretlenül ünnepelhetett bajnoki címet, kivívva egyúttal a feljutást az élvonalba. Az augusztus 24-én rajtoló Simple Női Liga NB I 2024/2025-ös szezonjában az újonc PMFC gárdája a Stadion utcában fogadja első osztályú ellenfeleit, a nyitányon (08.24., 17:00) a Szekszárdi WFC-t látják vendégül a hölgyek. Fontos tudnivaló, hogy a hazai bajnoki összecsapások alakmával a szurkolók a Szigeti út felőli főtribünt és a vendégszektort vehetik birtokba, s miként a kapuk, úgy a pénztárak és a büfék is minden esetben egy órával a kezdőrúgás előtt kerülnek megnyitásra.

A hazai szurkolók a Szigeti út felőli 5-ös pénztárban vásárolhatják meg jegyüket és a mellette lévő 5-ös kapun kerezstül léphetnek be a stadionba. A vendégszurkolók pedig a 7-es pénztár mellett a 7-es kapun jutnak be. Ahogy a férfi, úgy női csapatunk találkozóira is egységesen 1000 Forintba kerül a felnőtt belépő, a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek pedig ingyenesen, egy úgynevezett regisztrációs jegy ellenében foglalhatnak helyet a lelátón. A 2024/2025-ös idényre szóló szezonbérletek már személyesen megvásárolhatóak, hétköznapokon munkaidőben az Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban, meccsnapon pedig az 5-ös pénztárban.

Ezúttal is két bérlet közül választhatnak szurkolóink: a felnőtt bérletet 10.000, a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek szóló regisztrációs bérletet pedig 2000 Forintért kínáljuk. A női NB I-es csapat bérleteivel természetesen megtekinthetőek a férfi NB III-as együttes hazai bajnoki találkozói is, ami fordítva szintúgy érvényes, vagyis a már a 2024/2025-ös harmadosztályú szezonra bérletet váltó szurkolóinkat csakugyan szeretettel várjuk a női találkozókon a Stadion utcában. A férfi és a női szakosztály mérkőzései közti átjárás esetén a belépéshez tehát elegendő csupán az érvényes szezonbérlet felmutatása. Buzdítsuk minél többen a pécsi lányokat!

Bérletáraink a 2024/25-ös szezonban:

Szurkolói bérlet:
Ár: 10 000 Ft
Érvényes a PMFC összes hazai Simple Női Liga NB I-es és Simple Női Kupa mérkőzésére a 2024/25-ös szezonban a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba.

Regisztrációs bérlet:
Ár: 2000 Ft
Érvényes a 14 éves kor alattiak és a 65 éves kor felettiek számára a PMFC összes hazai Simple Női Liga NB I-es és Simple Női Kupa mérkőzésére a 2024/25-ös szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba.

Jegyáraink a 2024/25-ös szezonban:

Hazai belépőjegy:
Ár: 1000 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott Simple Női Liga NB I mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):
Ár: Ingyenes
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott Simple Női Liga NB I mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba.

Vendégjegy:
Ár: 1000 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott Simple Női Liga NB I mérkőzésre a Szigeti út felőli állóhelyi vendégszektorba.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram