Bronzéremmel tért haza U9-es csapatunk

U9-es korosztályunk hétvégén egy 16 csapatos nemzetközi tornán vett részt a horvátországi Beliscében, ahol fiataljainknak a megszokottól eltérően, 7+1-es felállási formában kellett játszaniuk. Mindez nem jelentett különösebb akadályt nekik, hiszen a csoportból sikeresen továbbjutva előbb a legjobb nyolc, majd pedig a Borac alakulatát felülmúlva a négy közé is beverekedték magukat a piros-feketék.

A legnagyobb kihívás ezt követőn várt Pécsi Ágnes legénységére, ugyanis az aranyéremre toronymagasan esélyes, későbbi tornagyőztes Eszékkel mérték össze tudásunkat az elődöntőben, amely során sajnos alulmaradtak a pécsiek. A mieink ezekután némi csalódottsággal ugyan, de emelt fővel játszották le utolsó mérkőzésüket és zárásként megszerezték a harmadik helyért járó bronzéremet.

Pécsi Ágnes (edző): Személy szerint nagyon büszke vagyok a csapatra, a gyerekek óriási hittel, akarattal, fegyelmezett játékkal végeztek a harmadik helyen. Az edzésen tanultakat a mérkőzések több periódusában is viszontláthattuk. Kis játékosaink a forróságot, az óriási pályaméretet legyőzve, egy új felállási formába belekóstolva méltóképpen álltak helyet a nemzetközi tornán.

A horvátországi tornán résztvevő játékosaink névsora: Pintér Rodinosz Marcell, Kácsor Máté, Kitanics Nikola, Kleri Milán, Lőrincz Vencel, Pölczmann Vince, Győri Olivér, Horváth Zente Áron, Tóth András, Harci Lajos, Popovics Máté, Eke Meshach Oliver. Edző: Pécsi Ágnes.

Eredmények:
PMFC – Hypo Limac Zeleni(Krpan-Babic) 0-0
PMFC – SNK Baranja Belje 4-0
PMFC – NK Valpovka 5-0
PMFC – NK Borac 4-0
PMFC – NK Osijek 1-4
PMFC – NK Belisce 3-1

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram