Folytatás hazai pályán

Heti program – Női csapatunk szombaton a Viktória FC-t, míg férfi együttesünk vasárnap a Majosi SE-t fogadja a bajnokságban.

Az előttünk álló hétvégén hazai bajnoki találkozók tömkelegéből választhatnak szurkolóink. A PMFC-meccsek dömpingjét szombaton az U16-osok nyitják, akik 10:00-től a Kisvárdát fogadják, őket követik az U13-asok és az U12-esek, melyek 12:00-től a Budaörsöt látják vendégül az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban. Az U19-esek ellenben Szegedre, az U14-esek a Kelen otthonába látogatnak, míg a leány U17-esek és az U15-ösök az MTK Budapesthez utaznak.

A szeptember 21-ei meccsnap fénypontjaként női NB I-es labdarúgócsapatunk a Simple Női Liga 5. fordulójában a Viktória FC-vel csap össze 14:00-tól a PMFC Stadionban. Másnap az U17-esek Óbudán, az U15-ösök Budaörsön lépnek pályára, a leány U19-esek viszont 14:00-tól az MTK-val játszanak hazai közönség előtt. A vasárnapot férfi NB III-as csapatunk bajnokijával zárul, Aczél Zoltán legénységéhez szeptember 22-én, 16:00-kor a Majosi SE érkezik a Dél-Nyugati csoport 8. fordulójában.

*A programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram