Szépen menetelnek utánpótlás-csapataink

A 4. fordulóval folytatták szereplésüket nagypályás korosztályos labdarúgócsapataink. U19-eseinknek Szegeden szakadt meg veretlenségi sorozata, az U17 sikerrel zárta óbudai vendégszereplését, az U16 ellenben hazai pályán dolgozott meg szezonbeli első győzelméért. U15-ös együttesünk kétszer is hátrányából felállva szerzett pontot Budaörsön, az U14 a Kelen otthonában, míg az U13 és az U12 pedig itthon a Budaörs ellen duzzasztotta négymeccsessé sikersorozatát. Leány akadémia korosztályaink számára kevésbé alakult jól a hétvége, az MTK-val vívott párharc során az U19-es, U17-es és U15-ös bajnokságban is a fővárosi kék-fehérek bizonyultak eredményesebbnek.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
Szeged-Csanád GA. – PMFC 2-0 (0-0)
PMFC: Supák – Kósa, Matija, Nagy, Kaszás – Jásper, Gondos – Miklós, Lévai, Tóth G. – Lasanc. Csereként pályára lépett: Szabó, Balogh, Tóth K., Hideg

– Nem játszottunk jól, viszont sokat tett a csapatom a siker érdekében, azonban ennyi technikai hibával nehéz nyerni. Ordító ziccereket hibáztunk, míg a másik oldalon az utolsó negyedórában két kontrából is betalált az ellenfelünk – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
III. KER TVE – PMFC 0-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (75.)
PMFC: Wágner – Jung, Dankó, Horváth, Gojkovics – Élő, Vida – Liber, Vajda, Lóth – Poór. Csereként pályára lépett: Somlai, Végi, Gáspár, Gyánó

– Kimondottan harcos mérkőzést játszottunk. A helyzetek alapján bármelyik csapat javára eldőlhetett volna a mérkőzés, ezúttal viszont mi voltunk a szerencsésebbek. Talán azért, mert csapatként jobban együtt működtünk és jól reagáltunk a mérkőzése előtt és közben felmerülő nehézségekre. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 4. forduló
PMFC – Várda Labdarúgó Akadémia 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Király Mátyás (53.)
PMFC: Tóth K. – Takaró, Király, Tóth M., Csonka – Ungvári – Biszta, Kulcsár, Tímár, Papp – Redzic. Csereként pályára lépett: Szinger, Fehérvári, Faludi

– A játékunk ezen a mérkőzésen nem minden esetben az elképzeléseink szerint alakult, de a játékosok nagyon megérdemelték már ezt a sikert. Büszke vagyok a csapatomra. Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
Budaörs – PMFC 2-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Szilárd (63.), Kalmár-Dóla Bonca (71.)
PMFC: Rittinger – Kiss, Szabó D., Hollósi, Kincses – Erdei, Pécsek, Harcos – Andruskó, Kucsera, Gál-Kézi. Csereként pályára lépett: Szabó Z., Boday, Kalmár-Dóla, Tóth., Szabó O.

– Az első félidőben egy kicsit az öltözőben maradt a csapat. Lassan gondolkodva, párharc gyengén játszottunk, kevésszer sikerült eljutnunk az ellenfél kapujáig. A második félidőben sikerült váltanunk, végig domináltunk a játékban, a cserék új színt vittek a játékba, de sajnos ez csak az egyenlítésre volt elég. Megvoltak a lehetőségek a további gólszerzésre, de nem sikerült betalálnunk ellenfelünk kapujába, viszont elkövettünk olyan hibákat, amit ellenfelünk gólokkal büntetett, ezért igazságos a pontosztozkodás. Pozitívum, hogy kétszer vesztett állásból sikerült felállnunk, és visszajönnünk a mérkőzésbe – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
Kelen SC – PMFC 0-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (36., 48.)
PMFC: Kovács T. – Kovács R., Bohner, Nóránt, Marosvölgyi – Kincses – Csőke, Majoros, Bátori, Juhász – Wéber. Csereként pályára lépett: Vincellér, Szigethi, Benke

– Az egész mérkőzésen okosan, szép megoldásokkal tarkítva fociztunk. Ha az első félidőben az utolsó momentumoknál pontosabbak vagyunk, akkor nagyobb arányú győzelmet arathattunk volna, ee így is meg vagyok elégedve a látottakkal. Gratulálok a fiúknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
PMFC – Budaörs 3-1
Pécsi gólszerző: Gulyás Zalán (40.), Hajdú Attila (65.), Varga Zalán (70.)
PMFC: Lauer – Varga, Gulyás – Ács, Kádár, Simai – Szakály, Hajdú, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Bélavári, Hodossi, Anka

– Nem kezdtük jól, sok technikai hibával játszottunk. A mérkőzés ennek ellenére végig a saját kezünkben volt. A harmadik és negyedik negyed magabiztos és fölényes játékával megtudtuk nyerni a mérkőzést. Büszke vagyok a srácokra a hozzáállásuk miatt – értékelt Loch Péter, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
PMFC – Budaörs 10-3
Pécsi gólszerző: Ákli Iván (1.), Szomor Ádám (3., 24., 27.), Jung Márk (39., 75.), Bernáth Ádám (45.), Dóra Tamás (80.)
PMFC: Bíró – Paik, Schmidt – Szomor, Koós, Dóra – Ákli, Nagy-Teleki, Bernáth. Csereként pályára lépett: Hoffmann, Jung, Mozolai, Miliczki, Almayer, Kis

– Magabiztos, gólzáporos győzelmet arattunk helyenként igen tetszetős játékkal – értékelt Lóth József, edző.

Leány U19-es bajnokság, 4. forduló
PMFC – MTK Budapest 1-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Papp Luca (90.)
PMFC: Szűcs – Kiss, Máté, Bódis, Fekete – Kauder, Varró – Papp, Pintér, Kiss – Lővei. Csereként pályára lépett: Stang, Tamasics

– Ezer sebből vérezve is maximálisan helytálltak a lányok az MTK ellen. A jobb csapat nyert, viszont a szív diadala a miénk volt. Remélem a válogatott szünetben rendbe jönnek a betegek és a sérültjeink – értékelt Korcsmár István, edző.

Leány U17-es bajnokság, 4. forduló
MTK Budapest – PMFC 4-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Tóth Zolna (27.)
PMFC: Hollósi – Varró, Kiss, Anderle, Marton – Troll, Pintér, Szabó, Fuchs, Horváth – Tóth. Csereként pályára lépett: Péter, Dóra

– Sajnos egy komoly sérüléshullám sújt minket, ennek ellenére a lányok mindent megtettek, egy félidőn át vezetni is tudtunk. Gratulálunk az MTK-nak a győzelemhez, mi pedig dolgozunk tovább! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 4. forduló
MTK Budapest – PMFC 11-0 (5-0)
PMFC: Müller – Frezik, Szögi, Varga, Puskás – Rázsics, Söjtöri, Farkas, Orlovics, Imre – Tolnai. Csereként pályára lépett: Molnár.

– Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, második percben már 2-0 volt az eredmény, de utána felébredtek a lányok és elkezdtek játszani. Személy szerint elégedett vagyok velük. Mindent, amit kértem igyekeztek maximálisan teljesíteni, sajnos még egyelőre ekkora különbségek vannak képességekben. Dolgozunk rajta, hogy ez változzon. Kapusomnak külön dicséret jár, mert 4-5 ziccert is tudott hárítani – értékelt Kiss Dominik, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram