Így szerepeltek a legfiatalabb PMFC-játékosok

A PMFC U11-es, U10-es és U9-es labdarúgócsapata is tartalmas hétvégén van túl. Fiataljaink a hazai rendezésű MLSZ Torna keretén belül jó játékerőt kéviselő együttesek ellen vívtak hasznos, mindemellett sokgólos mérkőzéseket. A három korosztály szerepléséről ezúttal egyben számolunk be.

U11: Pécs, MLSZ Torna

Eredmények:

PMFC – Nagykanizsa 6-1
PMFC – III. Kerület 5-0
PMFC – NK Belisce 8-1

Szabó Dávid (edző): Nemcsak jól, hanem kreatívan is játszottunk. Sokat birtokoltuk a labdát, szép támadásokat vezettünk, de még mindig sokszor rossz döntést hoztunk az ellenfél kapuja előtt. Gratulálok a srácoknak a teljesítményükhöz!

Keret: Almayer Zente, Balázs Gergő, Becze László, Grain Noé, Horváth Bálint, Illés Richárd, Katreiner Roland, Kis Csaba, Németh Menyhért, Orlovics Deján, Sólyom Zalán, Szabó Huba, Szerdahelyi Tas, Varga Péter, Vásárhelyi Dániel

U10: Pécs, MLSZ Torna

Eredmények:

PMFC – Nagykanizsa 7-1
PMFC – III. Kerület 6-1
PMFC – Krpan Babic 7-1

Udvardi Zoltán (edző): Mind a három mérkőzésen megérdemelt győzelem született. Látványos focit és szebbnél szebb gólokat láthattunk a csapattól. Gratulálok a fiúknak!

Keret: Bagoly Bálint, Cseresnyés Olivér, Keszler Konrád, Kópicz Deján, Kovács Kende, Madarász-Predács Noel, Maml Márton, Németh Kornél, Németh Bence, Panek Máté, Papp Ákos, Szomor Márton, Szontágh Ádám, Turi Bence, Varga Bence, Várhelyi Tamás

U9: Pécs, MLSZ Torna

Eredmények:

PMFC – Nagykanizsa 7-0
PMFC – III. Kerület 4-5
PMFC – NK Osijek 5-2

Schneider Bence (edző): Nagyon büszkék lehetünk a gyerekekre, mert a hozzáállásuk és a mutatott játékuk is kiemelkedő volt a torna során.

Keret: Kleri Milán, Kitanics Nikola, Kácsor Máté, Eke Meshach, Tóth András, Pölczmann Vince

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram