Három korosztályunk is szállította a sikereket

Hat nagypályán utánpótlás-csapatunk szállt hadba a hétvége során. A sérülések és betegségek miatt megtizedelt U19-esek hatalmas összetartásról tettek bizonyságot és nehézségeik ellenére főlényesen nyertek Kecskeméten. Ugyanez nem jött össze itthon az U16-osoknak akik bár kétszer is visszajöttek a meccsbe, végül emberhátrányban fejezték be a Vasas ellen elvesztett mérkőzést. Az U15-ösök két ellentétes félidő után döntetleneztek Veszprémben, míg az U14-esek megnyerték székesfehérvári rangadójukat, egyúttal hatmeccesre növelve győzelmi sorozatukat, ráadásul élre álltak a tabellán. Az U13-asok és az U12-esek a Pakssal találkoztak, akik ellen egy győzelem és egy vereség volt a mérleg. A szokások szerint ezúttal is összeszedtük a hétvégi eredményeket és a jegyzőkönyveket:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 11. forduló
KTE LA – PMFC 1-4 (0-2)
Pécsi gólszerző: Lévai Dávid (20., 67.), Francizi Bálint (45.), Vétek Bence (74.)
PMFC: Rubint – Kósa, Francizi, Hosszú, Kaszás – Gondos, Morvai – Miklós, Lévai, Hideg – Szabó. Csereként pályára lépett: Tóth, Vajda, Vétek

– A csapatunk fele sérülések és betegségek miatt nem tudott játszani, ezért azt kértem a játékosaimtól, hogy kapaszkodjunk össze, oldjuk meg a meccset. Szerencsére nagyon jó mentalitást láttam a pályán, még ha játékban el is maradtunk az elvárttól. Gratulálok a csapatnak a fontos győzelemhez! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 6. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 2-4 (1-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (20.), Majoros Milán (47.)
Piros lap: Ungvári (75.)
PMFC: Tóth K. – Veréb, Király, Tóth M., Takaró – Kulcsár, Tímár, Ungvári – Biszta, Gyánó, Csonka. Csereként pályára lépett: Petrov-Trajkov, Faludi, Majoros, Szinger, Fazekas

– Rossz előjelekkel vágtunk neki az adott találkozónak, betegségek és sérülések hátráltattak minket a héten. Mindezek ellenére több volt ebben a mérkőzésben. Gratulálok a Vasas csapatának az eredményhez. Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 6. forduló
VFC USE – PMFC 2-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Pécsek Martin (21., 66.)
PMFC: Fodor – Bozó, Kiss, Hollósi, Kincses – Szabó, Pécsek – Erdei, Kucsera, Boday – Kalmár-Dóla. Csereként pályára lépett: KItanics, Kajdon, Rittinger, Tóth.

– Sok volt a hiányzónk ezen a mérkőzésen, és egy kicsit felforgatott összeállításban játszottunk, de pontot szereztünk egy játékügyes ellenfél otthonában, amihez gratulálok a srácoknak. Két ellentétes félidő volt, az elsőben ellenfelünk, a másodikban mi voltunk hatékonyabbak, és annak ellenére, hogy a mérkőzés helyzetét mi puskáztuk el, igazságos eredmény született – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
Fehérvár FC – PMFC 0-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (16., 69.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Csonka, Győri, Kincses B. – Bátori, Kincses D., Csiszár – Nóránt, Wéber, Juhász. Csereként pályára lépett: Bohner, Szigethi, Csőke.

– Egy magas színvonalú mérkőzést játszottunk egy nagyon jó erőkből álló Fehérvár ellen. Végig kompaktak voltunk, domináltunk, sok helyzetet alakítottunk kis és jól játszva nyertük meg a rangadót. Extra gratuláció ját a srácoknak a teljesítményükért – értékelt Koller Krisztián, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 6, forduló
PMFC – Paksi FC 5-2
Pécsi gólszerző: Csiba Máté (13.), Gulyás Zalán (43.), Ács Zalán (53., 57.), Gyöngyös Vince (70.)
PMFC: Lauer – Varga, Gulyás – Ács, Kádár, Csiba – Szakály, Anka, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Csonka, Simai, Asztalos, Schlitt

– Gyengén kezdtük, emitt hamar hátrányba kerültünk, erre viszont gyorsan reagáltunk. Sikerült kiegyenlíteni, majd a harmadik és a negyedik negyed jó játékának köszönhetően megfordítani a mérkőzést – értékelt Loch Péter, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
PMFC – Paksi FC 2-5
Pécsi gólszerző: Nagy-Teleki Marcell (35.), Kis Csaba (46.)
PMFC: Hoffmann – Paik, Schmidt – Dóra, Koós, Lehman – Ákli, Paál, Bernáth. Csereként pályára lépett: Almayer, Kis, Mozolai, Jung, Nagy-Teleki, Sólyom

– A számszerű eredménytől eltekintve nagyon tetszett, amit visszaadtak nekünk a gyerekek. A mérkőzés folyamán lehetett látni, hogy mit szeretnénk támadásban és védekezésben egyaránt – értékelt Lóth József, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram