Különdíjakban is részesültek a pécsi lányok

A PMFC-PSN Zrt. leány U7-es és U9-es labdarúgócsapata mőlt hétvégén a már második alkalommal megrendezett Bozsik-fesztiválon vett részt a PVSK Verseny utcai sporttelepén, ahol a házigazda PVSK mellett a Misinai Sasok, és a PTE-PEAC fiú együttesei ellen játszottak Sallai Patrícia és Kövesdi Dorina lelkes tanítványai.

Sallai Patrícia értékelése (PMFC-PSN Zrt. – U7): A kislányok ismét lelkesen bizonyíthatták rátermettségüket, sőt, többen már az eggyel idősebb korosztályban szerepeltek. Maximálisan elégedett vagyok játékosaim teljesítményével és külön gratulálok az egyéni elismerésben részesülőknek.

A PMFC-PSN Zrt. leány U7-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Németh Linett, Aknai Réka, Schneider Imola, Krum-Rozs Hanna Lotti, Takács Mia

Kövesdi Dorina (PMFC-PSN Zrt. – U9): A folyamatos fejlődés mellett látszott, hogy a lányok élvezték a tornát. A mérkőzéseken mutatott szép összjáték mellett nem maradtak el a gólok sem. Örülök focistáim tornán nyújtott teljesítményének. A két korosztályból külön díjban részesült Németh Linett, Szabó Lili, Ludvig Luca és Takács Mia is.

A PMFC-PSN Zrt. leány U9-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Szinder Lotti, Ludvig Luca, Kosztolányi Gréti, Móser Lilla, Rabb Rozi, Sabján Gréti, Panek Bogi, Szabó Lili, Mehringer Zoé

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram