Pre-akadémia: brillíroztak csapataink

A PMFC női pre-akadémia szekciójának több csapata is megméretette magát az előző hétvége során. Leány szakosztályunk vasárnap rendezte U10-es és U12-es regionális tornáját, ahol a két korosztályt tekintve több mint hetven kislány focizott. A PMFC U12-es csapata remekül szerepelve a Szederkény, a Paks és Szentlőrinc ellen is győzelmet ünnepelhetett.

Bolboaca Augustin (edző) értékelése: Mindhárom mérkőzésünket megnyerve zártuk a hazai rendezésű tornát. A meccseken a rengeteg jó egyéni megoldás mellett tudatos játékot láttunk a lányoktól. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a pre-akademia csapatokat folyamatosan fejlődését biztosítva egyre több megmérettetésen vegyenek részt a lányok.

A PMFC leány U12-es labdarúgócsapatát a következő játékosok alkották: Kutas Panna, Kutas Lilli, Bátori Mira. Juhász Zara, Kubicsek Réka, Rapp Szofia, Lizitzki Leona, Gál- Kézi Róza, Csíkos Aliz, Rajz Viktória, Zsolnai Viktória, Böhl Dorina, Pusztai Abigél, Krizsán Julianna.

Zsinórban negyedik bajnoki találkozójukat is megnyerték a leány U14-esek, akik a regionális pontvadászat Dél-Nyugati csoportjában ezúttal hazai környezetben arattak kiütéses győzelmet. 2011-es korosztályunk áldozatául a Kelen SC esett, akiket 15-0-ra ütöttek ki a mieink, folytatva hibátlan menetelésüket a tabella élén.

Leány Regionális U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
PMFC – Kelen SC 15-0
Gólszerzők ITT!

PMFC: Csík – Szögi, Razsics, Frezik – Minorics, Puskás, Orlovics, Varga – Juhász. Csereként pályára lépett: Söjtöri, Karfner, Tolnai

– Nagyon tudatos és magabiztos játékot láttam a csapatról, amely hétről hétre folyamatosan fejlődik. Gratulálok a játékosoknak – értékelt Bolboaca Augustin, akinek leány U14-es együttese legközelebb október 12-én Tolnán vendégszerepel a bajnokságban.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram