Zalaegerszegen játszottak a fiatalok

A PMFC U9-es, U10-es és U11-es csapata MLSZ tornán vett részt Zalaegerszegen, ahol a gyerekek a házigazda ZTE FC mellett az FTC és a Fehérvár FC ellen is sok pozitívummal rukkoltak elő.

Udvardi Zoltán (U10) értékelése: – Nagyon tanulságos volt a hétvége. A látottak kapcsán van bennem némi hiányérzet, azonban az eredmények alapján megérdemelten jár a dicséret. Tudni kell, hogy a gyerekeknek a győzelem a legfontosabb, és ezt tiszteletbe kell tartani, még akkor is, ha a szokottnál több hibával játszanak. Büszke vagyok a srácokra, mert megmutatták, hogy van tartásuk, még akkor is, ha nem úgy megy, ahogy azt szeretnék!

PMFC U9: Kácsor Máté, Kitanics Nikola, Lőrincz Vencel, Kleri Milán, Győri Olivér, Eke Mesach, Pölczmann Vince, Tóth András, Horváth Zente. Edző: Schneider Bence.

PMFC U10: Cseresnyés Olivér, Keszler Konrád, Kópicz Deján, Kovács Kende, Lajos Dominik, Németh Bence, Panek Máté, Papp Ákos, Szomor Márton, Turi Bence, Varga Bence, Várhelyi Tamás. Edző: Udvardi Zoltán.

PMFC U11: Almayer Zente, Balázs Gergő, Katreiner Roland, Kis Csaba, Orlovics Deján, Sólyom Zalán, Szabó Ágoston, Szerdahelyi Tas, Varga Péter, Vásárhelyi Dániel. Edző: Szabó Dávid.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram