Újabb válogatott meghívók érkeztek

Női felnőttcsapatunkból Máté Nóra és Turi Bori bekerült a leány U17-es válogatott Eb-selejtező minitornára készülő keretébe.

A magyar női U17-es válogatott Gajdóczi Tibor szövetségi edző irányításával hamarosan hazai pályán kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező minitornán. A B-liga 3-as számú csoportküzdelmei során a korosztályos nemzeti csapat november 2-án (szombaton) 16:00-kor Andorrával, november 5-én (kedden) szintén 16:00 órai kezdéssel Litvániával, míg november 8-án (pénteken) 16:00-kor Észak-Macedóniával küzd meg Telkiben, hogy kiharcolja a feljutást az A-ligába, valamint ezzel együtt a jövő évi Európa-bajnoki részvételt.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A közel egy héten át zajló selejtezősorozatra NB I-es női labdarúgócsapatunk játékosai közül 16 esztendős védőnk, Máté Nóra, valamint 15 esztendős támadónk, Turi Bori kapott meghívást a leány U17-es válogatott keretébe. Azonban nem csak ők ketten húzhatják magukra a címerest mezt, hiszen amint arról korábban már külön-külön is beszámoltunk, amíg Égi Barbara a magyar, addig Bolboaca Karina a román U19-es alakulattal készül, továbbá Belaya Valeryia jelenleg a belarusz, Vasile Giorgiana pedig a román A-válogatottat szerepel.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram