Elvesztettük Fellait

Amitől tartottunk, beigazolódott. Védelmünk oszlopára már nem számíthatunk ebben a bajnokságban, ugyanis több szalagja is sérült, szakadt, így december végén műtét és legalább féléves kihagyás vár rá.

Fellai József még az Iváncsa elleni mérkőzésen kapott egy nagyon csúnya rúgást, taposást, ami miatt nem is tudta folytatni a játékot. A térde annyira be volt dagadva, hogy részletesebb vizsgálatra csak most kerülhetett sor. Ráadásul a pénteki diagnózis szerint a legrosszabb félelmünk igazolódott be, legalább féléves kihagyás vár alapemberünkre.

Csapatunk ezzel az egyik legfontosabb láncszemét veszítette el, aki péntek délután nem is tudta titkolni csalódottságát és könnyeivel küzdve jelent meg a Stadion utcában. A többiek nevében Koller Krisztián mondta ki azt, amire mindenki gondolt: „Józsi, teszünk róla, hogy nyáron NB II-es játékosként térhess vissza!”

22552429_118808288880717_6368603776644562354_n

Aki gyakori vendég mérkőzéseinken, láthatta, hogy míg csapatunk próbál hétről-hétre közönségszórakoztató módon futballozni, építkezni, addig sok ellenfél azzal a taktikával fut ki a gyepre, hogy ezt rombolja.

Nincs ebben semmi meglepő, a futball férfias játék, és egy kis faragást mindig el kell viselniük a bajnoki címre törő, „játszós” együtteseknek. Sajnos azonban sokszor a durvaság nincs megfelelő módon szankcionálva és így a mérkőzés élvezhetőségén kívül az egyik legfontosabb szempontról, a játékosok testi épségének védelméről veszik el a figyelem.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram