Győzni kell!

Labdarúgócsapatunk szombaton 15:00 órától a Szekszárdi UFC-t látja vendégül a PMFC Stadionban.

Egyre jobban veszi a bajnoki akadályokat és ezáltal folyamatosan menetel az élbollyal az NB III Közép-csoportjában szereplő PMFC, amely most szombaton 15:00 órakor – a 10. fordulóban – a Stadion utcában fogadja a Szekszárdi UFC labdarúgócsapatát.

Márton Gábor vezette együttesünk a szeptember 3-i dunaújvárosi fiaskó óta gól nélküli döntetlent játszott az FTC II-vel, majd legyőzte a Komlót, a Szentlőrincet és a Gyulát is. Utóbbit meggyőző, 6-0-s végeredménnyel. A piros-feketék tehát előző négy tétmérkőzésük során a megszerezhető tizenkét pontból tízet gyűjtöttek be.

A PMFC átmenetileg 19 ponttal a táblázat 5. fokán áll, míg hétvégi vetélytársunk, az Újmecsekaljára látogató Szekszárdi UFC a 12. helyen tanyázik. A tolnai megyeszékhely 10 pontos gárdájának mérlege két győzelem, négy döntetlen és három vereség. Klubunk korábbi utánpótlásedzője, Varga Balázs által vezetett csapat utoljára augusztus végén tudott nyerni.

Az október 8-án, szombaton 15:00 órakor kezdődő PMFC – Szekszárdi UFC bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 14:00 órától. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram