Szombaton újra itthon a Pamacs!

Két győzelemmel zárt idegenbeli mérkőzés után a hétvégén ismét itthon játszik a PMFC, amely a Pénzügyőr SE-t fogadja.

Lassan közeledik a téli szünet, addig azonban még két hazai bajnoki mérkőzést játszik a Márton Gábor vezette PMFC. A piros-feketék elsőként az NB III Közép-csoport 17. fordulójának szombati játéknapján a fővárosi Pénzügyőr SE-t látják vendégül a Stadion utcában. A legutóbbi három fordulóban egyaránt győzelmet arató pécsiek kinyújtanák jó formájukat és legyőznék a 6. helyen tanyázó pasaréti zöld-fehéreket is, akiket november 26-án, 13:00 órától fogadnak szurkolóik előtt.

Az előttünk álló forduló bőven tartogathat érdekességeket az élbolyt tekintve, hiszen a listavezető Szigetszentmiklós és a második helyen álló Budafok egymás ellen játszik. A dobogó harmadik fokán elhelyezkedő Dunaújváros pedig a Szekszárdhoz látogat, amely legutóbb bravúros gólnélküli döntetlenre tudott végezni az SzTK vendégeként. A velünk azonos (31) pontszámmal rendelkező Hódmezővásárhely pedig a Paks II. gárdájához látogat.


NB III Közép-csoport, 17. forduló
2016. november 26., szombat, 13:00
PMFC – Pénzügyőr SE
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

Itthon folytatjuk a bajnokságot

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 17:00 órakor a III. KER. TVE gárdáját fogadja a PMFC Stadionban. Hétfő este ugyan még a Lengyelországban vendégeskedő felnőtt válogatotté a ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram