Jó hangulatban zártuk az őszt!

Folytattuk jó szokásunkat, az év utolsó felnőtt bajnokijának másnapjára ismét labdarúgó tornát szerveztünk! December 4-én délelőtt szurkolóinkat, partnereinket vártuk tornatermünkbe, hogy egy közös focival zárjuk az őszi szezont.

A PMFC, a PSN Zrt., a Pécsi Sörfőzde és a PTE TTK HÖK támogatásával megrendezett esemény, amelynek szervezésében és lebonyolításában harmadéves sportszervező szakos hallgatók is segítettek, remek hangulatban zajlott.

A megmérettetés kiegyensúlyozottra sikerült, a csapatok izgalmas, többnyire háromesélyes, 15 perc hosszú találkozókat vívtak egymás ellen, körmérkőzéses formában. Arról, hogy közben senki ne száradjon ki, pedig a Pécsi Sörfőzde gondoskodott.

A csapatoktól nem nevezési díjat vártak a szervezők, az együttesek játékokat, plüssöket, mesekönyveket, illetve egyéb, gyermekek számára készült tárgyakat hoztak, amit a szervezők a PTE TTK HÖK irodájába juttattak el, akik adománygyűjtést szerveztek a Pécsi Gyermekotthon részére.

Végeredmény:

1, Bolko-Print
2, Sirálycsorda
3, Grund FC

A torna legjobb játékosa: Sárai György

Reméljük, mindenki jól érezte magát, aki ellátogatott tornánkra! Találkozzunk jövőre!

OLVASTA MÁR?

Pécsi sikert vár

Nyáron kilenc játékossal, köztük a Szentlőrincből érkező Horváth Péterrel erősítette meg keretét az NB III Közép-csoportjában szereplő PMFC. A 21 éves támadónak nem volt új ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram