Egy ponttal kellett beérni

Névtelen

A PMFC 2-2-es döntetlenre végzett a Szentlőrinc SE vendégeként az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában. A találkozót követően Márton Gábor egyebek mellett elmondta, hogy igazságos pontosztozkodás született.

– Nem a végeredmény, hanem a játék és egyesek teljesítménye miatt vagyok csalódott. Azt kell, hogy mondjam, a meccs képe alapján igazságos döntetlen született – mondta a lefújást követően Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője.

Turi Zsolt, a Szentlőrinc SE edzője, klubunk korábbi kiválósága szerint is reális volt a döntetlen, annak ellenére, hogy mindkét oldalon megvolt a sansz a győzelem megszerzésére.

– Szerintem jó kis meccset láthattak a szurkolók. A csapatoknak megvoltak a gólszerzési lehetőségei arra, hogy megnyerjék a mérkőzést. Mindkét együttes a támadójátékot preferálta, igazságosnak tartom a 2-2-es végeredményt – jegyezte meg Turi Zsolt, a Szentlőrinc SE trénere.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

foci08

Dunai Antal: 74

A profi pályafutását a Pécsi Dózsában kezdő egykori kiváló csatár ma ünnepli születésnapját. Aki látta anno játszani, kétségkívül elismeri, kiváló labdarúgó volt Dunai Antal. A ...