Vasárnap a kétarcú Paksi FC II.-t fogadjuk

Némi elfogultsággal, de ebben a fordulóban is miénk lesz a játéknap legérdekesebb találkozója. Letöltötte két meccsre szóló eltiltását Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője, aki így május 7-én, vasárnap 17:30-tól ismét leülhet a piros-feketék kispadjára. Labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 30. fordulójában azt a Paksi FC II-t fogadja a Stadion utcában, amelytől ősszel egygólos vereséget szenvedett a Duna-parti klub vendégeként.

Az Osztermájer Gábor vezette tolnaiak jelenleg az 5. helyen állnak. Eddigi mérlegük 15 győzelem, 6 döntetlen és 8 vereség, 53 rúgott 36 kapott gól ellenében. Vasárnapi vendégeink jó formában vannak, legutóbbi 3 bajnokijukat ugyanis egyaránt behúzták. A bajnokság eddig eltelt időszakában a második számú gárdában nem egyszer pályára lépett több olyan játékosuk is, akik a zöld-fehérek NB I-es keretéből játszottak vissza. Nehéz dolguk van a mieinknek, hiszen nem lehet tudni, kire, kikre készüljünk, éppen ezért nem árt, ha minden eshetőségre készen állunk.

Jó meccsre van tehát kilátás vasárnap, amit kár lenne kihagyni a baranyai futballbarátoknak! A bajnokinak ráadásul külön pikantériát ad, hogy 1 pontra megközelítettük a második helyezett Szigetszentmiklóst a tabellán. Így a következő héten, hetekben akár meg is előzhetjük őket. Valljuk be, sokkal jobban mutatna, ha a második, ezüstérmes helyen zárná a pontvadászatot mecsekaljai alakulatunk.

A május 7-én, 17:30-kor kezdődő találkozóra érvényes jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is. Kapunyitás: 16:30-tól. A belépő ára egységesen 500 Forint.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram