Szép játék, győzelem, éremátadás

Ahogy illik, csapatunk győzelemmel fejezte be a 2016/2017-es bajnoki szezont. Az utolsó, 34. fordulóban nagyon magabiztosan nyertünk idegenben, a Pénzügyőr otthonában: már az első félidőben háromgólos előnyre tettünk szert, amit aztán megtartottunk a mérkőzés végéig. Károly Bálint biztosan úgy van vele, kár, hogy lezárult ez az idény, mert bombaformában van, most is betalált kétszer, ennek köszönhetően huszonöt találatnál állt meg – le a kalappal előtte! Harmadik gólunkat Koller Krisztián szerezte, aki szintén nagyon eredményes hónapokon van túl.
A mérkőzés után csapatunk megkapta az ezüstérmeket – remek volt a hangulat, ünnepeltek a srácok és a szurkolók. Nem csoda: ez a fiatal társaság kihozta magából a maximumot.

DZS_6881

Pénzügyőr SE – PMFC 0-3 (0-3)
Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 34. forduló. Vezette: Kovács Imre. PMFC: Sólyom (Somogyi, a szünetben) – Kónya K., Fekete, Fellai, Szabó R. – Turi, Koller – Kónya D., Takács (Hleba, 70.), Károly B. – Lőrincz (Bodor, 61.). Vezetőedző: Márton Gábor.
Gólszerzők: Károly B. (30., 38.), Koller (41. – 11-esből).

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

Megvannak a tavaszi időpontok

2023 első bajnoki meccsén január 29-én, vasárnap 15:00 órától a Budafoki MTE-t fogadjuk a PMFC Stadionban. A Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta a Merkantil Bank ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram