Szurkolóink imádták a Dunaújváros-meccset

Több, mint egy hétig szavazhattak arra szurkolóink, hogy melyik volt a PMFC szezonbeli legjobb meccse. Ehhez segítségképpen öt választási lehetőséget adtunk meg. Az opciók közül négyhez videós segítséget is tudtunk nyújtani. A szavazást most hivatalosan is lezártuk, nézzük a kialakult rangsort!

Drukkereinktől beérkezett voksok alapján ötödik lett a Paksi FC II. elleni 3-1-es győzelmünk, ezt előzi meg pár százalék különbséggel a Dabas-Gyón FC vendégeként aratott 10-0-ás diadalunk. A dobogó alsó fokára a Budafoki MTE elleni 1-1 fért fel, míg a második legjobb meccs az FTC II. pécsi vendégjátéka volt.

Ezek alapján nem nehéz kideríteni, hogy szurkolóink szerint a PMFC szezonbeli legjobb meccse a Dunaújváros 5-1-es kiütése volt. Erre a beérkezett voksok több, mint fele, 51 százaléka érkezett. A meccs hőse kétségkívül Kónya Dávid volt, aki három gólt szerzett – rajta kívül pécsi oldalról Károly Bálint és Hleba Tamás talált még be a vendégek hálójába.

A találkozó érdekessége, hogy az őszi odavágón is jól játszottunk, ám szerencsétlen körülmények között kikaptunk a Duna-partiaktól. A piros-feketéket éppen ezért fűtötte a visszavágás tavasszal, ami aztán maximálisan teljesült is. Ráadásul 5-1-es győzelmünknek köszönhetően akkor sikerült előzni és visszalépni a dobogóra.

Elevenítsük fel az összecsapást a videós összefoglaló segítségével!


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram