Szurkolóink szerint Fellai volt a legjobb

Pmfc-Paks_II__3-058

Komoly kihívás elé állítottuk a PMFC-drukkereket azzal, hogy, megkérdeztük, ki volt a piros-feketék legjobb játékosa ebben a szezonban. Az évad során sok remek teljesítményt láthattak a kilátogatók, ezért nem lehetett könnyű a választás.

Kemény volt a verseny, amit tökéletesen példáz, hogy az a Koller Krisztián lett a harmadik, aki 20 találatot szerzett a bajnokságban. Rutinos középpályásunk 32 bajnokin termelt ennyit, de nem csak találatai minősítették az évadban, bizony tapasztalata sokat segített a fiataloknak a pályán, „súlya” volt a középpályán.

 

A képzeletbeli dobogó középső fokára nem más állhat, mint a bajnokság gólkirálya, Károly Bálint. A szélső 25-ször köszönt be az ellenfeleknek 33 meccsen. A csapatnak sokat segített, hogy ő és Kónya Dávid is igazi életveszélyt jelentett minden mérkőzésen az ellenfelek számára, öröm volt nézni azt a kreatív futballt, amivel hétről-hétre szórakoztatták a közönséget.

Magabiztos fölénnyel választották a szezon legjobbjának Fellai Józsefet, akit szimpatizánsaink már ősszel is a legjobbnak véltek. A betonbiztos védő tanárian játszotta végig a bajnokságot, ráadásul 30 bajnokiján összesen 5-ször be is talált. Közben elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a legkevesebb gólt kapta csapatunk.

Gratulálunk a játékosoknak és természetesen az egész csapatnak, akik a várakozásokat és az előzetes esélylatolgatásokat megcáfolva remek szezont futottak és ezüstérmet szereztek! Csak a Munkás!

fellai_mvp

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

14947492_1252397081447870_9138317527620292035_n

Kényszerpihenőn az év meglepetésembere

18 éves irányítónk, Bata Kristóf még az U19-es csapatban kezdte meg a szezont, ahol jól szerepelt, 8 meccsen 2 gólt szerzett. Teljesítményére felnőtt szakmai stábunk ...