Megőriznénk az első helyet

Elképesztő teljesítményt produkál az NB III Közép-csoportjában szereplő PMFC. Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk zsinórban hét győzelemnél jár a bajnokságban, együttesünk legutóbbi sikerével ráadásul élre álltunk a táblázaton. A pécsi sikerszéria október 28-án, szombaton 14:30-tól idegenben, a Mórahalom VSE vendégeként folytatódhat.

Az előttünk álló 12. fordulóból könnyen a mieink jöhetnek ki jól, mert a velünk azonos pontszámmal rendelkező SZEOL a pillanatnyilag negyedik helyezett Dunaújvároshoz látogat, a tabella harmadik fokán tanyázó Tiszakécske pedig a kétarcú, egyben hatodik Paks II-t látja vendégül. Ezek a párharcok számunkra akár kedvezően is alakulhatnak.

Mindez persze mit sem érne, ha csapatunk nem hozná haza a három pontot Mórahalomról. Az biztos, Wittrédi Dávidékra nem vár könnyű összecsapás a homokhátiaknál, még úgy sem, hogy a Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic edzőpáros trenírozta sárga-feketék nem szerepelnek valami eredményesen a bajnokságban. Szombati vendéglátóink neve mellett két győzelem, három döntetlen és hat vereség szerepel.

insta_mvse

A csongrádi alakulat idén csupán két megyei riválisát, a Hódmezővásárhelyt és a Makót tudta otthon legyűrni, ami fontos elismerést jelenthet számukra, de emellett megosztoztak a pontokon a Paks tartalékjaival, míg a Szekszárd, a Kozármisleny, illetve a Rákosmente ellen vereséget szenvedtek pályaválasztóként. A Mórahalom eddig otthonában 11 gólt ért el, kapott viszont 10-et.

Persze ebből nem az következik, hogy a mórahalmiak tálcán nyújtanák át nekünk a győzelmet, ugyanakkor amennyiben szombaton sorozatban nyolcadszorra is nyerni tud a PMFC, valamint a közvetlen riválisok botladoznak, akkor több üldözőnket is lerázhatjuk valamelyest magunkról. Ezzel egyidejűleg pedig megőriznénk az első helyet a tabellán!

Október 28-án, szombaton 14:30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Mórahalom VSE – PMFC NB III-as találkozóról. Labdarúgócsapatunkat idegenbe elkísérő szurkolók a helyszínen válthatnak belépőjegyet a mérkőzésre. Drukkereink ezúttal nem az öltözőépület, hanem mobil lelátói oldal felől tudják megközelíteni a számukra fenntartott vendégszektort.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram