Remeklő újoncot fogadunk szombaton

Az idei évben még két bajnoki mérkőzés vár a PMFC-re, szerencsére mindkétszer hazai pályán brillírozhatnak a tíz forduló óta veretlen piros-feketék. Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk november 18-án, szombaton 13:00 órakor Fejér megye tavalyi bajnokát, az Iváncsa KSE együttesét látja vendégül az NB III Közép-csoport 15. fordulójában.

Az újonc alakulatot nem szabad lebecsülni, ugyanis csak 5 ponttal áll a PMFC mögött a 6. helyen a bajnokságban. Domján Attila legénysége az idei szezonban eddig 4-szer szenvedett vereséget, 2 esetben megosztoztak a pontokon, míg 8-szor győztesen hagyhatták el a pályát. Ezek között akadtak szép skalpok, hiszen az élcsapatok közül a Dunaújvárost és a SZEOL-t is lenullázták.

Legeredményesebb játékosuk a 29 esztendős Balogh László, aki 11 találatával vezeti a Közép-csoport góllövő listáját. A csatár az előző fordulóban két góllal járult hozzá csapata 3-1-es Szekszárd elleni győzelméhez. Az ő semlegesítésére tehát fel kell készülniük a pécsieknek, akiknek munkáját különösebb panasz nem érheti. A mezőnyből ugyanis a PMFC rúgta a legtöbb gólt, emellett együttesünk kapta a legkevesebb találatot.

A papírforma alapján a mecsekaljaiak a találkozó esélyesei, labdarúgócsapatunk tíz mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. 9 győzelem és 1 döntetlen ezalatt a mieink mérlege, ráadásul hazai pályán és közönség előtt remek futballozunk, hiszen a Stadion utcában 6 siker és 1 vereség a mérlegünk. Ugyanakkor figyelemre méltó az is, hogy idehaza eddig 24 alkalommal találtunk be az ellenfelek kapujába, míg a mi hálónkat csak 4-szer zörgették meg.

A jegyeket november 18-án keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 12:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint. Remélhetőleg a téliesedő időjárás nem szegi senki kedvét a meccsre járástól, legyünk minél többen a lelátón!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram