Piros-feketék csatájával folytatjuk

Sárai György vezette NB III-as labdarúgócsapatunk vasárnap a Budapest Honvéd-MFA II. gárdájával méri össze erejét Csepelen.

Vasárnap 16:00-kor, az NB III Közép-csoport 5. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként folytatja bajnoki szereplését a PMFC labdarúgócsapata. A Bozsik József Stadion bontása és az új létesítmény építése miatt az NB I-es Honvéd az Új Hidegkúti Nándor Stadionban, a vörös-feketék második számú együttese pedig a csepeli Béke téri pályán játssza majd a bajnoki mérkőzéseit, így a PMFC sem Kispesten, hanem Csepelen találkozik vasárnap aktuális ellenfelével.

Pisont István legénysége még nyeretlen átmeneti otthonában, a pécsiek pedig igyekezni fognak, hogy ez vasárnap is így maradjon. A Budapest Honvéd-MFA II. gárdája négy kört követően a tabella 14. helyén áll. A kispestiek a szezont zsinórban három vereséggel indították: 3-0-ra kikaptak Iváncsán, majd 1-0-ra alulmaradtak otthon a SZEOL SC-vel szemben, ezt követően pedig Szentlőrincen szenvedtek 2-1-es vereséget. Ám a legutóbbi fordulóban 2-1-re nyerni tudtak Makón.


NB III Közép-csoport, 5. forduló
2018. szeptember 2., vasárnap, 16:00
Budapest Honvéd-MFA II. – PMFC
Budapest, Csepel Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram