Vasárnap hazai szezonzáró!

Szezonbeli utolsó hazai fellépésére készül a PMFC, amely május 26-án a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadja a Stadion utcában. A hölgyeknek ingyenes lesz a belépés vasárnap!

Május 26-án, vasárnap 17:30-kor a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadja az NB III Közép-csoport 2018/19-es pontvadászatának utolsó hazai bajnoki mérkőzésének alkalmával a PMFC. Vas László tanítványai legutóbbi nyolc meccsükből hármat döntetlennel, ötöt győztesen zártak. A piros-feketék ideális esetben az ötödik helyre is felléphetnek, ehhez viszont mindenképpen sikeresen kell szerepelniük a hazai szezonzárón.

Nem lesz egyszerű dolguk a pécsieknek annak ellenére sem, hogy a 29. fordulóban a Stadion utcába látogató hódmezővásárhelyiek már biztos kiesőnek számítanak. Szűcs Róberték legutóbbi két találkozójukat győzelemmel zárták, ennek ellenére a 15. helyen állnak és már matematikailag sincs esélyük az NB III-as tagság megőrzésére. Számukra azonban a tisztes helytállás lehet a cél vasárnap.

A két csapat tavaly őszi bajnoki mérkőzését a PMFC nyerte meg 2-1-re Hódmezővásárhelyen. Akkori góljainkat Kálmán Szilárd és Erdős Gábor szerezte, míg a sárga-kékek találatát Geiger Norbert lőtte, aki év eleje óta már a mecsekaljaiakat erősíti, s az előző fordulóban jegyzett gólja az ötödik volt a baranyaiak között. Ráadásul minden adott, hogy a támadó ex-csapata ellen ismét kapura eredményes legyen.

A meccsre akár elővételben is megvásárolható a belépő, az érdeklődőket munkaidőben várjuk a Stadion utcai klubház emeletén. A jegy ára egységesen 500 forint, ugyanakkor a 14 év alattiak és a 65 felettiek, illetve a hölgyek számára ingyenesen tekinthető meg a hazai szezonzáró. Szurkolóink számára a B-közép, illetve a Szigeti út felőli A-F jelzésű tribün kerül megnyitásra, míg a vásárhelyi focibarátok a vendégszektort vehetik birtokba.


NB III Közép-csoport, 29. forduló
2019. május 26., vasárnap, 17:30
PMFC – Hódmezővásárhelyi FC
Pécs, PMFC Stadion
Belépő: 500 Forint
Hölgyeknek, illetve 14 éves kor alatt és 65 felett ingyenes!


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram