Ismét piros-feketében a jobbhátvéd

A 24 éves Sági Milán közel kilenc esztendőt követően erősíti újra a PMFC együttesét.

Helesfay Donát után újabb korábbi pécsi nevelésű játékos tért vissza a PMFC NB III-as labdarúgócsapatához. Sági Milán a baranyai megyeszékhelyen született 1995. július 19-én, vagyis éppen 24 évvel ezelőtt. A jobbhátvéd a piros-feketék utánpótlásában sajátította el a labdarúgás alapjait, majd 2010-ben Agárdon, az MTK akadémiáján folytatta tovább pályafutását, ahol idővel a felnőttek között is bemutatkozott.

A védő 2015 és 2017 között alapembere volt az NB III-ban szereplő Hungária körúti kék-fehérek második számú együttesének, ezt követően pedig az akkor szintén harmadosztályú Monorban játszott kölcsönben. A remek felépítésű hátvéd meghatározó tagja volt a bajnokságot nyerő Pest megyei alakulatnak, amelynek színeiben az előző évad során az NB II-ben szerzett komoly tapasztalatokat.

Sági Milán másolata

– Jól sikerült az előző szezonom, ugyanakkor a nyár elején nem tudtam ellenállni a klub megkeresésének. Bevallom, hogy kicsit féltem otthagyni a fővárost, de jó érzés ismét itthon játszani és remek közegre leltem az öltözőben. Mindenképpen bajnoki címet szeretnék nyerni a PMFC-vel. Úgy gondolom, a keret és a szakmai háttér is adott az álmaink eléréséhez – tette hozzá a PMFC-hez közel kilenc év után hazatérő Sági Milán.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram