Délszláv mentalitásában rejlik az ereje

Nikic Nemanja a szerb bajnokságban alapozta meg futballtudását és mindezt már piros-feketében kamatoztathatja.

Németh Márkhoz hasonlóan a 22 éves Nikic Nemanja is a tavalyi ezüstérmes Szentlőrinc SE gárdájától érkezett a PMFC-hez. Az 1996. október 9-én, a vajdasági Szabadkán született védekező középpályás a szerb FK Spartak Subotica együttesében nevelkedett, míg a felnőttek mezőnyében a harmadosztályú FK Backa színeiben mutatkozott be. Ezt követően megfordult második ligás CSK Celarevo gárdájában is, majd pedig 2019 elején az NB III-as Szentlőrinc SE alakulathoz került a magyar felmenőkkel is rendelkező játékos, aki az augusztus 4-én rajtoló idényben már a PMFC felnőtt labdarúgócsapatában bizonyíthat.

Nikic Nemanja másolata

– Egy barátomon keresztül hívtak próbajátékra és éltem is a lehetőséggel, így kerültem először Szentlőrincre. Jó helynek tartom Magyarországot, a labdarúgást is fejlettebb és profibb körülmények között űzik. Pécsen nagyszerűen érzem magam, a klubnál remek csapattársakat ismertem meg. Keményen edzünk a felkészülés során, aminek biztos meglesz az eredménye. Szeretnék minél többet játszani a bajnokságban, megmutatni magam és a végén kiharcolni a feljutást. Védekező középpályásként az otthonról hozott mentalitásomban látom a legnagyobb erősségemet – árulta el Nikic Nemanja.

OLVASTA MÁR?

Pécsi Dózsa: Irány az Európa!

1970-ben Craiovában léphetett ki az európai kupaporondra a Pécsi Dózsa együttese. Klubunk egyik legendás csapata volt az akkor még Pécsi Dózsa néven induló 1970-es együttes, ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram