Nehéz mérkőzés vár csapatunkra

Közvetlenül a vasárnapi PMSC – UTE gálameccset követően NB III-as labdarúgócsapatunk a KTE HUFBAU együttesével csap össze a három pontért a Stadion utcában.

Vasárnap délután hazai pályán növelheti pontjai számát a PMFC, amely az NB III Közép-csoport 7. fordulójában a KTE HUFBAU együttesét fogadja szeptember 15-én, 16:00 órai kezdettel a Stadion utcában. Vas László vezette labdarúgócsapatunk hat lejátszott bajnokiját követően veretlenül vezeti a tabellát, a mieink eddigi mérlege öt győzelem mellett csupán egy döntetlen. Ráadásul a gólarányunk is igencsak impozáns, hiszen huszonnyolc rúgott találatunk ellenében csak négyet kaptunk.

Ezzel szemben a hétvégén Mecsekaljára látogató KTE HUFBAU együttese hat pont hátránnyal a tabella ötödik helyén áll. Zoran Kuntics lila-fehér gárdájának mérlege jelenleg három győzelem, egy pontosztozkodás, illetve két vereség, a gólkülönbségük pedig tizenegy-nyolc. A kecskemétiek a mostani szezonban kétszer játszottak vendégségben, Rákosmentén 2-2-es döntetlennel zártak, míg a Budapest Honvéd-MFA II. otthonában 4-2-re nyerni tudtak a Bács-Kiskun megyeiek.

A múltban nem kevesebb, mint tizenhét egymás elleni küzdelem fejeződött be, amiből nyolcat az NB I-ben, hetet a másodosztályban, kettőt pedig az NB III-ban játszottak le a felek. Az összesített mérleg kiegyenlített, hiszen ezeken a találkozókon hatszor a pécsiek nyertek, öt ízben megosztoztak a pontokon a csapatok, hat esetben pedig a lila-fehérek örülhettek a lefújás pillanatában. A korábbi mecsekaljai találkozók során hazai részéről tíz, míg a kecskeméti oldalról nyolc gól esett összesen.

A szeptember 15-én, vasárnap 16:00 órakor kezdődő PMFC – KTE HUFBAU NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, valamint 6-os vendégpénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os, míg a vendégszektorba a 7-es kaput használhatják a drukkerek.

A jegy ára egységesen 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés. Érdemes lesz már korábban kilátogatni a Stadion utcába, mert 14:00 órai kezdettel egy PMSC – UTE gálameccsre is sor kerül. A 2*30 perces találkozón mindkét oldalon legendák lépnek pályára, a résztvevők névsorát ITT olvashatja el. Fontos, hogy csak az aznapi NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló belépők érvényesek a gálamérkőzésre is, így a pénztárak és a kapuk már 13:00 órakor kinyitnak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram