Jó mérkőzést, sok nézőt várnak a vezetőedzők

A PMFC szeptember 15-én, 16:00 órakor a KTE HUFBAU labdarúgócsapatát látja vendégül az NB III Közép-csoport 7. fordulójában. A vasárnapi bajnoki találkozó előtt a két vezetőedző nyilatkozott a kecskemetite.hu-nak:

Vas László (PMFC):

„Én tavaly is megfogalmaztam azt, hogy komoly presztízse van ennek párharcnak, a csapatok céljait tekintve is igaz ez. A Kecskemét játékosállományát nézve bátran kijelenthetem, hogy egy meghatározó csapat a mezőnyben. A rajtjuk nem téveszt meg, mert biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó ellenfél. Készültünk belőlük, tisztán látszik, hogy egy kulturált és jó futballt játszanak, sok NBI-es, NBII-es tapasztalattal rendelkező játékossal. Ettől függetlenül ugyanúgy készülünk, ahogy az összes többi mérkőzésre, szeretnénk kihozni ebből is a maximumot. Biztos vagyok benne, hogy jó kulisszák előtt, egy jó mérkőzésre van kilátás.”

b266a4bbaab462d9ba255c5d5ee3b2d4

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„A hangulat az öltözőben és az edzéseken is jó nálunk, maximális koncentrációval csinálják a srácok a munkát. Az egyetlen helyes út, ha arra törekszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Pécs ellen. A bajnokság előtt is elmondtam, hogy ők a favoritok, ők maguk is kijelentették, hogy a bajnoki cím a cél. Azzal a szándékkal utazunk, hogy egy jó meccset vívjunk velük, nem tartom valószínűnek, hogy 0-0 lesz a végeredmény. Várhatóan sok néző lesz, de ez csak feldobhatja a játékosokat. A Pécsnek egy jó és nagy pályája van, lehet rajta focizni, és mi ezen leszünk.”

Jegyvásárlási információk ITT!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram